To ting du må ha på kjøkkenet

Det er to ting jeg har på kjøkkenet som jeg bruker hver eneste dag; et feiebrett og en løkhakker. Hæ? Et feiebrett og en løkhakker? Japp, det stemmer, og de sparer meg for mye tid!

Feiebrettet er nemlig KUN til kjøkkenbenken! Jeg bor med en person som spiser en del brød, og så meg møkk lei på alle smulene som konstant levde på kjøkkenbenken. Jeg er sånn passe fornøyd me då vaske ting (men jeg er glad i å rydde), og når jeg så dette brettet på TGR så dukket tanken opp. Litt som å støvsuge istedenfor å vaske gølvet! Selvsagt må benken vaskes i tillegg, men ikke flere ganger om dagen! Om jeg er så uheldig å søle sukrin, frø eller hva annet det skulle være på benken, så er det også bare å dra frem feiebrettet. Tada, 30 sekunder etterpå er det «ryddig» igjen, og når det er så enkelt, ja da gidder jeg faktisk å gjøre det og.

Det må understrekes at man må være veldig tydelig ovenfor øvrige familiemedlemmer at denne faktisk kun er til kjøkkenbenken da. Man kommer nok til å havne i situasjoner hvor det er fristende å bruke denne på gølvet, men da må den isåfall rett i maskina!

IMG_4256
Feiebrett i fine farger fra TGR

IMG_4258
Fast plass på siden av kjøkkenøya

Det andre er altså en løkhakke, og den bruker jeg til å hakke nøtter :) Min mor hadde en slik før, og jeg syns den var så genial så jeg ønsket meg en til jul. Og det fikk jeg av svigermor! Jeg vet dessverre ikke hvor hun har kjøpt den da, men den er kjøpt i Sverige. Jeg har kikka etter en slik selv uten hell, men noen av dere vet kanskje hvor man kan finne en tilsvarende?

IMG_4260

Den er skikkelig enkel å bruke; bare legg ønsket mengde nøtter på brettet, sett på hakkeren og hakk i vei.

IMG_4263

IMG_4264

Også er det bare å ha nøttene over frokosten :)

IMG_4268

Man kan jo argumentere for at det ikke tar spesielt lang tid å hakke opp nøtter med kniv, men da blir det så mye oppvask; både kniv og skjærebrett! Denne brukes KUN til nøtter, og da gidder jeg faktisk ikke vaske den så veldig ofte heller, jeg ser faktisk ikke helt poenget i det.

Har du noen smarte accessories du ikke klarer deg uten på kjøkkenet?


Behind the scenes – hvordan få de perfekte krøllene raskt og enkelt?

Om noen trodde det var enkelt å ha kort hår, så tar de jaggu feil! Det er mer styr enn å ha langt, og for min del er det egentlig bra, for jeg kan ikke si at jeg har brydd meg så veldig om hvordan jeg har sett ut på håret på ganske lenge. Når jeg farget det mørkt begynte jeg ihvertfall å gå med det litt løst, før det gikk jeg jo kun med håret opp i en ball. Lekkert? Nooot… Nå har jeg ihvertfall blitt hekta på krøller, og jeg forsøker å finne den enkleste måten for meg å få fine krøller som holder lenge. Til nå har jeg testet vanlig krølltang, en krølltang-føner og ruller. På bildet under har jeg brukt krølltang og en stor mengde hårspray. Det fungerte greit, men jeg måtte krølle håret flere ganger og spraye mer og mer for å få krøllene til å sitte, altså noe jeg ikke har tid til å gjøre hver dag. Resultatet ble forøvrig veldig fint, men jeg har prøvd å se om det er andre måter jeg enklere kan få samme resultat på.

kort og krøllet hårkort og krøllet hår

Under her har jeg prøvd noen rimelige ruller fra eBay! Jeg tok de i når håret var fuktig, også fønet jeg det til slutt tørt. Resultatet ble dessverre ikke så bra (gadd ikke engang å ta bilde av det). Krøllene er nok litt små for å få de ønskede bølgene, og håret ble veldig krusete.

krøller

Siden håret mitt er ganske slitt nå så blir det fort krusete, men det hjelper å føne det ut. Så vinneren av min lille test er derfor fønekrølleren jeg fikk i bursdagsgave av en venninne for noen år siden. Jeg bruker den når håret nesten er tørt, og har i litt hårspray etterpå. Håret blir mye mindre krusete og resultatet blir naturlig og fin :) Fønekrølleren jeg bruker er fra Remington og heter Airstyler. Jeg fant ikke akkurat den pakken jeg har, men du får en tilsvarende hos elkjøp for 599, med enda flere deler enn det jeg har. Jeg bruker for det meste den store krølleren som sitter på på bildet under. Den har krølltagger som man kan trekke inn, så man kan krølle håret opp, trykke på en knapp så taggene trekkes inn, også er den enkel å dra ut av håret. Dette er genialt om man lett får floker som meg :)

krøller

Og angående floker, så må jeg bare skrive om børsten jeg bestilte på eBay her for leden, nemlig Tangle-Tamer! Denne er bygd på samme prinsippet som Tangle-Teezer, men den har håndtak. Den er opprinnelig laget for barn, men det bryr ikke jeg meg om, for den er helt genial! For første gang kan jeg, som er så urolig hårsår, gre håret mitt helt uten at det lugger! Jeg slipper å røske i når jeg børster, så det er jo langt mindre skadelig for håret også. Det beste er at jeg nå kan gre håret når det er vått, for det var helt umulig før, da ville jeg isåfall ha revet med meg halvparten av håret, haha. Så sliter du med floker, evt er veldig hårsår, så anbefaler jeg denne. Du finner den i rosa eller sort på eBay her.

krøller

Pleier du å krølle håret? Hvordan syns du det er best å gjøre det? Hvilken hårbørste er din favoritt?

DIY: Doggie Diner – IKEA hack

Akka er 2 år i dag, hipp hipp hurra! Sjekk ut denne Doggie Dineren jeg har laget til henne! Jeg var inne på IKEA hackers og ble inspirert av noen som hadde lagd et lite bord til hundene sine. Jeg ville dra den enda litt lenger, men halve prosessen ble planlagt underveis, så at resultatet ble slik det ble var bare delvis forventet. Jeg er ihvertfall strålende fornøyd :)

diy doggie diner

Doggy Dineren er laget av den billigste TV-benken til IKEA som heter LACK, og denne koster 69 kr. Her er en oversikt over alt jeg har brukt:

Materialer

 • IKEA LACK TV-benk
 • Maling (jeg brukte grønn og hvit + grunning)
 • Skåler og gummilister fra gammel «matstasjon»
 • Stoff i vokset lin (finnes f. eks på Åhlens)
 • Hvit tråd
 • IKEA KRUS x2

Verktøy

 • Skrutrekker
 • Passer
 • Linjal
 • Saks
 • Tvinge
 • Sag
 • Stikksag
 • Drill
 • Stiftepistol
 • Nål og tråd

diy doggie diner
IKEA LACK TV-benk

Det første jeg gjorde var å tegne opp hull til skålene, dette gjorde jeg med en linjal og en passer. Jeg passet på at det ble like lang avstand fra kantene til skålen som det ville bli mellom skålene, man må da ta høyde for kanten av hundeskålen.

diy doggie diner

Beina kuttet jeg ca 15 cm kortere:

diy doggie diner

Siden vi ikke har sirkelsag og siden stikksagen er for kort måtte vi bruke vanlig sag. Det var vanskelig å få det helt rett, men det ble ok :)

diy doggie diner

Så drillet vi et hull for å kunne skjære ut sirklene med stikksag:

diy doggie diner

diy doggie diner

Og da fikk vi oss en overraskelse! Inni platen var det papp, faktisk papp, og dette går jo dårlig sammen med fukt, så jeg måtte finne på noe lurt.

diy doggie diner

Jeg tok gummiringene fra den gamle stasjonen hennes og sjekket om de passet, det gjorde de! Deretter sydde jeg fast en sirkel med vokset lin (som tåler vann) for å hindre vannsøl i å nå pappen inne i platen. Jeg sydde normalt med nål og tråd, det var faktisk ganske enkelt:

diy doggie diner

diy doggie diner

Til slutt snurpet jeg igjen i bånn:

diy doggie diner

diy doggie diner

Om man ikke har dette kan man lime fast stoffet med limpistol og tette med silikon i toppen, men da får man ikke rengjort dem like enkelt.

Beina ble malt hvite og benken ble malt grønn, og for å gjøre den enda litt finere så tok jeg litt av linduken og stiftet rundt hylleplaten:

diy doggie diner

diy doggie diner

diy doggie diner

diy doggie diner

Så var det bare å skru fast beina og lage hull til hylleplaten. Jeg satte hullene ca 16 cm fra benken. Boksene jeg skal ha under er 13 cm høye, også må man ta høyde for at benken kommer 1-2 cm høyere opp enn der man setter hullene:

diy doggie diner

diy doggie diner

Tada! Ble den ikke fin?

diy doggie diner

Her med boksene under. Jeg skulle helst hatt bokser under hele, men det ble dessverre litt trangt, jeg syns uansett det ikke gjør noen ting. Planten og potten er også fra IKEA:

diy doggie diner

Og Akka var strålende fornøyd :)

diy doggie diner

diy doggie diner

diy doggie diner

Syns du Doggie Dineren ble fin? Liker du å «pimpe» gamle møbler?

They’re Real!

Når jeg var i London før sommeren så kom jeg over en maskara som heter «They’re Real fra Benefit (kjøpt på Boots). Jeg testet den et par ganger, men jeg syns det var så vanskelig å ikke søle eller få klumper, så den ble liggende en stund. Nå har jeg derimot begynt å bruke den igjen, men på en litt annen måte. Først tar jeg på et lag med vanlig maskara (Max Factor Masterpiece), og så tar jeg denne på tilslutt. På den måten får jeg dekket alle de små vippene og kommer helt innerst uten å grise til øyenskyggen, samtidig som jeg får superlange øyevipper ved å kun ha denne ytterst på vippene.

they're real

Se bare her, til høyre har jeg et lag vanlig maskara, og til venstre har jeg lagt på et lag av They’re Real i tillegg. Det er ganske stor forskjell! Nå skal det sies at om jeg kun hadde brukt min vanlige maskara så hadde jeg nok lagt et lag til med denne, men jeg ville aldri i verden fått resultatet jeg får med They’re Real.

they're real

Og her har jeg den på begge øyne:

they're real

Det ser jo nesten ut om om jeg har på falske øyevipper, eller hur?

they're real

En liten sammenligning av samme øye til slutt :)

they're real

For meg som bruker briller er det viktig med en god maskara. Og hvorfor det? Vel, når man bruker briller kan man faktisk legge på dobbelt så mye (DOBBELT så mye!!) sminke som de som ikke bruker briller. En av grunnene til dette er at brillene forminsker øynene, sjekk bare her når jeg holder brillene litt lenger ut enn vanlig, man ser tydelig hvor mye de minsker øynene, og her holder jeg dem bare 4-5 cm fra ansiktet!

they're real

Jeg har enda ikke funnet denne maskaraen i Norge, noen av dere som har sett den? Den finnes ihvertfall på eBay her!

Hvilken makara er din favoritt for å få lange øyevipper? Bruker du løsvipper?

Mental trening med bøker

Jeg hater å lese bøker som jeg ikke vet er bra, og det har resultert i at jeg ikke leser så mange bøker. Nå er ikke interessen min for å lese bøker spesielt stor heller, kanskje mest fordi jeg liker å gjøre tusen ting på en gang, og det er vanskelig å gjøre når man leser bok. Men nå har jeg bestemt meg for å lese tre bøker om egenutvikling, akkurat fordi det er det jeg ønsker å gjøre. I prosessen så skal jeg lære meg å sette meg ned med en bok til andre tider enn når jeg sitter på toget. For på tog leser jeg, for å kunne gjøre noe mer enn bare å site på tog :p

I helgen var jeg på et event med mange sterke damer, hvor jeg blant annet fikk gleden av å treffe forfatteren av boka «Alt sitter i hodet«, nemlig Trine Åldstedt. Jeg skal fortelle mer om eventet når jeg er klar for det, men jeg kan si at det var herlig å møte så mange sterke damer med så veldig forskjellige historier. Boka virker lettlest og full av gode tips, akkurat det jeg trenger, så jeg skal nok starte med denne :)

selvutvikling bøker

Den andre boka jeg skal lese heter «Balansekvinnen» og er skrevet av Kristin A. Norenberg. Jeg var så heldig få treffe henne også, og hennes historie om hvordan hun gikk fra toppleder i Gyldendal Forlag til coach, healer og medium traff meg rett i hjertet.

Den siste boka vet jeg egentlig veldig lite om da dette var en bok jeg vant på eventet, men jeg har bestemt meg for å lese den likevel. Litt fordi jeg tror det er en bra bok, men mest fordi jeg ikke vet, og jeg må faktisk lære meg å lese bøker jeg ikke vet om er bra eller dårlig :) Boka heter ihvertfall «Raushetens tid» og er skrevet av Kathrine Aspaas.

selvutvikling bøker

Dette innlegget inneholder annonselenker.

Har du lest noen av disse bøkene? Hva syns du, og har du lignende bøker å anbefale?

DIY: Sovepose til hunden!

Før vi dro ut på jakta i helgen fant jeg ut at Akka trenger noe varmere å sove i. Vi har tidligere hatt med en gammel sovepose til henne, men siden hun er så liten så blir jo dette unødvendig mye å drasse på. En sovepose fungerer ikke heller like bra når den er for stor, så rett før vi dro fant jeg ut at jeg skulle sy om soveposen så det passet henne. Dette var en gammel sovepose fra XXL som jeg i sin tid betalte 99 kroner for eller noe, altså ikke spesielt mye. Den er formet som en sovepose, men kvaliteten er kanskje nærmere slike teppeposer uten snurping øverst; snurpinga er derimot viktig om du skal sy sovepose til hunden.

sovepose hun

Så, det jeg gjorde var å vrenge hele soveposen. Jeg delte den ca på midten, altså tok størrelsen hovedsaklig på øyemål og det ble ganske bra (hun veier 18 kg). Har du mindre hund, så gjør du den bare mindre :) Så sydde jeg to sømmer tvers over hele soveposen og glidelåsen ca 1 cm fra hverandre, og klipte av bunnen. Pass på at glidelåsen er stengt, så du får denne på riktig side :)

sovepose hun

Så var det bare å vrenge den tilbake, og puttet Akka oppi :)

sovepose hun
Akka var like fornøyd med å sove på biten som var til overs :)

sovepose hunsovepose hun

Du kan gjøre det samme med en gammel dunjakke, den burde helst ha stropp helt nederst. Lukk igjen og vreng dunjakka, sy igjen armer og hals, og tada! Da blir glidelåsen opp ned, men det kan bli enda enklere å få hunden oppi, da du kan tre den over :) Det viktige er at man kan snurpe igjen så det blir helt tett, da vil den nye soveposen fungere enda bedre. Ikke alle hunder liker å bli stengt inne slik, men du kan jo øve litt hjemme. Når du er på tur og bikkja er kald og veldig sliten bør det derimot ikke være noe problem :)

Det beste med dette er at vi kan bruke denne oppi jervenhiet som vi kjøpte for litt siden. Det blir varmt og godt på vintern det :)

Fra brunette til blondine – oppdatering

En liten uppdate på håre så langt. Jeg skrev jo for leden at det ser ganske jævelig ut for tiden, men det er ikke helt riktig lenger. Det så ganske ille ut rett etter siste striping (som er den tredje hettestripingen jeg har gjort hjemme i tillegg til en runde med foliestriper hos frisør), men jeg har gjort et par tiltak siden da som har gjort resultatet langt bedre. Det skal nevnes at jeg under siste striping tok dobbelt så mange striper som det er hull i hetta og brukte to bokser med bleking til å få nok til hele håret. Her er slik håret mitt så ut rett etter stripingen:

fra brunette til blondinefra brunette til blondine

Håret var ganske orange og veldig tørt, jeg hadde egentlig tenkt å sette i en lys farge etter stripingen, men skjønte at håret ikke var helt lyst nok enda for at fargen ville ha noe særlig effekt, så jeg droppet det i frykt for å skade det enda mer. Men at håret ville bli slitt var ikke helt uventet, så for et par uker siden bestilte jeg en flaske arganolje fra iHerb (denne er helt fantastisk, du finner den her, og den koster bare 135 kr). Til min store lykke kom kjæresten hjem med akkurat denne pakken den dagen, så jeg dynket rett og slett hele håret med masse olje. Håret ble umiddelbart svært mye bedre og fikk plutselig livet tilbake.

fra brunette til blondineLife Flo Pure Argan Oil – 135 kr for 118 ml

Jeg skylte ut og vasket håret dagen etter, og hadde i Redken Blonde Glam Perfect Platinum kur i ca en halvtime. Dette er en «lillakur» som skal dempe gulskjær, og den skal egentlig være i fra 3-5 minutter. Håret mitt er jo ikke helt blondt enda, så jeg satset på å ha i kuren ekstra lenge :) Etter kuren hadde jeg i litt mer olje, og ventet til håret var tørt med å gre det.

fra brunette til blondine
Håret er fortsatt litt orange, men det ser svært mye bedre ut nå! En venninne trodde faktisk jeg hadde lagt igjen maaaange tusen hos en frisør for å få til det her, og syns det var kjempefint, da måtte jeg le litt :)

fra brunette til blondinefra brunette til blondine

I dagslys ser det også enda mindre orange ut enn her :)

fra brunette til blondinefra brunette til blondine

Jeg er faktisk veldig fornøyd jeg, se så mye blondere jeg har blitt på bare 3 uker!

fra brunette til blondinefra brunette til blondine

Nå skal jeg ta det litt rolig med stripingen, og neste skritt er å ha i en toner som heter Manic Panic Virgin Snow White som jeg venter i posten. Jeg kjøpte den på eBay her, og det skal være svært effektv for å fjerne gulskjær. Resultatet holder også mye lenger enn det man får fra lillashampo og Redkenkuren min som kun holder et par vask.

fra brunette til blondine

Drømmen er jo å bli helt blond før jul, altså skikkelig platina, men spørsmålet er om håret vil tåle det. Jeg er derimot forberendt på å klippe det en hel del når jeg er i mål, men vi får se om jeg ikke lar frisøren ta seg av siste biten med avfarging så ikke håret faller av ;)

Farger/striper du håret hjemme? Syns du resultatet blir bra? Har du gjort noen drastiske hårfargeendringer noen gang, og hvordan kom du isåfall de tilbake til din naturlige farge?

Going blonder!

Ja nå begynner håret virkelig å bli lysere dere! På disse bildene har jeg stripet en gang hos frisør og to ganger hjemme. Utålmodig? Haha. Kanskje litt :p jeg vet jo at det skader håret, men jeg syns ikke det er så nøye, jeg får heller klippe meg massivt når jeg er fornøyd med fargen. Det viktigste for meg nå er at etterveksten ikke blir så tydelig så jeg slipper og farge og stripe ytterligere.

Det så relativt normalt ut på disse bildene, litt rød/gull-skjær er det jo, og det blir litt ujevne striper med hjemmefarging, men ikke noe å bry seg om.

fra brunete til blondinefra brunete til blondine

fra brunete til blondinefra brunete til blondine

Jeg har derimot ikke gitt meg her. I går hadde jeg enda en runde hvor jeg tok dobbelt så mange striper som på de andre rundene. Jeg bruker hette, og ja, det er fult mulig å gjøre dette selv. Det er ikke så viktig at du treffer hvert eneste hul, bare kjenn deg fram og pass på at det blir ca likt over alt, så går det bra :) Nå er jeg derimot blitt ganske carrot-head, haha, og håret er ganske preget av stripinga, så det får bli siste gangen for en god stund. Jeg vurderer om jeg skal hive i en blond farge for å dempe gulskjæret, men tenker at det da kan ta enda lenger tid før fargen slipper, så jeg skal vaske det ofte og bruke min redken «lillakur» for å dempe gulskjær fremover, så vil det nok bli bedre :)

Og jeg må ærlig si, det ser faktisk ganske jævelig ut nå, men jeg er ikke spesielt bekymret likevel – alt kan ordnes og jeg er jo faktisk blondere ;) Som sagt har jeg ikke noe imot å klippe meg ganske mye heller :)

Og joda, jeg skal dele bilder på hvordan håret ser ut nå og… snart ;)

Har du gått fra brunette til blondine noen gang? Har du noen gode tips?

Test av svensk og norsk Cottage Cheese – hvilken er best?

Hei dere! Sist jeg var i Sverige så kjøpte jeg hjem et par varianter av Cottage Cheese, nettopp fordi jeg tidligere ikke har syntes den svenske Cottage Cheesen (eller keso som de kaller det for i Sverige) er spesielt god. Jeg har testet disse fire CCene opp mot hverandre:

cottage cheese test hvem er best

 • Ica Basic Cottage Cheese Lätt
  • 0,4% fett
  • Pris: 9,90,- for 300 gram
  • 33 SEK/kg
 • Lindahls Cottage Cheese Naturell
  • 4,5% fett
  • Pris: 18,30,- for 450 gram
  • 41 SEK/kg
 • Arla Keso Mini
  • 1,5% fett
  • Pris: 25,50,- for 500 gram
  • 51 SEK/kg
 • Tine Mager Cottage Cheese
  • 2% fett
  • Pris: 30,- for420 gram
  • 71,5 NOK/kg

Ica Basic Cottage Cheese Lätt

Denne CCen var faktisk ikke spesielt god, men jeg hadde heller ikke veldig høye forventninger til den da Ica Basic kan settes på linje med First Price. Den får plusspoeng for konsistensen da den er tørr og fin, faktisk nesten litt kremete, men den smaker svært syrlig, så denne må blandes med mye bær og søtning for å jevne ut den syrlige smaken. Denne var syrligst av alle i testen. Denne CCen var også billigst i testen, men ikke billig nok til at jeg kommer til å velge denne igjen.

cottage cheese test hvem er best

Lindahls Cottage Cheese Naturell

Dette var den beste av de svenske CCene. Den har fin konsistens, men smaker fortsatt ganske surt i forhold til den norske. Når jeg handler i Sverige i fremtiden kommer jeg definitivt til å velge denne, men jeg foretrekker fortsatt den norske på smak. Den er derimot svært prisgunstig med kun 41 kr/kg mot Tines CC som koster hele 71,50 kr/kg. Nå er det ikke mye forskjell på valutaen, men normalt hadde den vært enda billigere. Siden denne også er best av de svenske så kommer jeg nok til å kjøpe den igjen.

cottage cheese test hvem er best

Arla Keso Mini

Arla er Sveriges «Tine» og jeg må si at jeg er skikkelig skuffet over denne CCen i forhold til de to andre. Jeg har også tidligere prøvd Icas vanlige CC , og den er ganske lik (lik emballasje som Arla sin også, så jeg mistenker at de produseres samme sted). Denne CCen er veldig «vannete» og den smaker også ganske surt. Ganske udelikat faktisk, og den litt gulaktige fargen hjelper heller ikke. Ikke er den like prisgunstig som Lindahls heller, så denne kommer jeg ikke til å kjøpe igjen.

cottage cheese test hvem er best

cottage cheese test hvem er best
Se så mye vann som CCen ligger i!

Tine Mager Cottage Cheese

Tines CC kommer helt klart best ut i testen. Konsistensen er helt OK (jeg likte nok konsistensen til Lindahls aller best), men smaken er såpass mye bedre at det veier opp. Smaken er mild og svært lite syrlig iforhold til de svenske CCene. Dette gjør den enkel å blande med andre smaker (syltetøy, bær eller proteinpulver). Den stive prisen er derimot gir den et kraftig minuspoeng.

cottage cheese test hvem er best

Så konklusjonen er; om du vil spare noen kroner ved å handle CC i Sverige, så gå for Lindahls CC, men ser du etter god smak så ville jeg holdt meg til den norske eller fokusert på å handle inn kvarg/kesella (Kesam) eller skyr som inneholder like mye proteiner som CC. Det mest positive med de svenske CCene er at det faktisk finnes alternativer! En liten oppfordring til Q-meieriene og Synnøve Finden der altså ;)

Her har dere en fin oversikt over de forskjellige variantene dere finner i Sverige med priser. Mine favoritter er Lindahls CC Jordgubb (porsjonsforpakning, så denne er dyrere), Ica Kvarg Lätt, Ica Kvarg Vanilje og Islandsk Skyr (kommer på 400 grams beger) som ikke er med i denne listen.

Har du kjøpt CC eller kesella/kvarg i Sverige før? Hva syns du er best å blande CC med?

Hvordan skjule etterveksten din?

Hei kjære søte :) Som dere vet så er jeg i prosessen å bli blond igjen, og den prosessen krever en hel del tålmodighet. Mens jeg venter på at hårfargen sakte men sikkert slipper taket, så kommer det jo en hel del ettervekst. Og lys blond ettervekst er faktisk ganske mye verre enn mørk ettervekst. Det er av en eneste grunn, og det er fordi du ser SKALLET ut i hodebunnen! Det lyset håret mitt syns jo knapt i forhold til det mørke, så for å kunne vente så lenge som mulig mellom hver gang jeg setter litt farge på etterveksten (som vil vaskes ut lettere enn den fargen jeg har), så har jeg samlet sammen litt tips, både til meg og eventuelle andre som trenger hjelp til dette :)

skjule ettervekstskjule ettervekst
Her har jeg prøvd å skjule etterveksten med en flette i front og et skjerf, med mer eller mindre suksess. Mitt nylige frisørbesøk har heldigvis kjøpt meg litt tid, men den kommer snart igjen!

 1. Spray godt med tørrshampo (tilegnet din farge). Dette hjelper til med å mykne opp ettervekst-kanten.
 2. Unngå en perfekt rett midtskill eller sideskill, dette vil bare tydeligjøre etterveksten enda mer. Bust det heller til :)
 3. Flatt hår viser mer røtter, føn håret stort og fyldig.
 4. Rotete hårfrisyrer er mye bedre enn glatte hårfrisyrer
 5. En flette (spesielt forran ved pannen) ser kjempebra u, og etterveksten kan faktisk gjøre fletten mer definert.
 6. Hår-accessories, skjerf og hatter er din venn!
Mmm, growth. Batiste, so useful for the very lazy girl Like a snow storm Rubbing it into the roots
Mmm, ettervekst Hårpudder, perfekt for late jenter :) Spray godt i hodebunnen Gni det inn i røttene
Stunned by the overwhelming cloud of chemicals. Top knot. This usually works but I think my re-growth has gone a little too far French braid across the front We have a winner
Overhvelmet av skyen med kjemikalier Hårknute. Dette pleier å fungere, men jeg tror etterveksten min har blitt litt vel stor Fransk flette langs hårenden skuler etterveksten Vi har en vinner

Kilde: Redcliffestyle.com

Her er også en video som viser en annen smart måte å sjule etterveksten på:

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=jgbzp9_JUgI’]