Min morgenrutine – frokost og kosttilskudd

Hehe, dette ser fryktelig avansert ut, men det er ikke det altså. Til frokost så spiser jeg enten havregrynsgrøt eller chiagrøt som avbildet under. Denne har jeg servert med min egen spesialkaffe og et glass grønnsaksjuice fra Helios. Av kosttillskudd tar jeg Calcium Citrate som også inneholder magnesium og vitamin D, og en slurk velsmakende tran. Jeg har tidligere også tatt denne, men siden jeg ammer er jeg litt forsiktig med hvilke kosttilskudd jeg tar.

frokost

Oppskrift Chiagrøt:

Bland alt sammen og la det stå i kjøleskapet i minst 30 minutter. Fordel det i tre skåler, ha over bær og et lite dryss sukrin om ønsket. Sett to av skålene i kjøleskap med glad pack på, de holder seg fint et par dager.

Oppskrift Kaffe:

 • 2/3 kopp kaffe (jeg drikker decaf, syns denne er snillere på magen)
 • Fyll opp med hasselnøtt og risdryck (jeg kjøper denne i sverige)
 • 1 td kokosolje

Det høres kanskje litt rart ut med en ts kokosolje i kaffen, men tro meg, det er faktisk skikkelig godt :)

frokost

Chiagrøten topper jeg gjerne med litt sukrin, og nå er jeg så heldig å kunne bruke jordbær rett fra hagen :) namnam!

frokost

Hva spiser du til frokost?


Solkremene du må styre unna

Stoler du blindt på produktene du finner i butikkhyllene i Norge? Det burde du ikke. Det er nemlig ikke sånn at «om det hadde vært skadelig hadde det ikke blitt solgt i Norge». Mange sitter dessverre med den tankegangen, men det er opp til hver og en og ta de riktige valgene når de kjøper produkter. Dette gjelder i høyeste grad solkrem.

Disse solkremene bør du unngå:

 • Spray solkremer kan bli innhalert og dekker sjelden huden godt nok
 • SPF over 50+ det finnes ikke faktor over 50. Dette er et salgstriks så ikke la deg lure. SPF beskyttelse topper seg mellom 30 og 50
 • Oxybenzone kan være hormonforstyrrende
 • Retinyl palmitate kan være skadelig og kreftfremkallende

Kilde: ewg.org

kreta
Sol er deilig, men husk å smøre deg!! Her fra Kreta i 2012

Her er de vanligste ingrediensene man finner i solkrem, men som du IKKE bør smøre på huden:

 • Oxybenzone (Benzophenone-3): Brukes i de fleste solkremer for UV-filter. Allergifremkallende og mistenkt som hormonforstyrrende.
 • D5 (deklareres som Cyclopentasiloxane eller Cyclomethicone): mistenkt for å kunne påvirke immunforsvaret. Tilsettes for å gjøre solkremen enklere å smøre ut. Stoffet står på norske miljømyndigheters liste over prioriterte miljøgifter, sammen med mer velkjente stoffer som kvikksølv, PCB og bly
 • Parfyme: Kan gi allergi. Noen parfymestoffer er mer allergifremkallende enn andre, men det er store kunnskapshull, og det eneste sikre er å velge parfymefritt. Naturlige parfymestoffer er like allergifremkallende som syntetiske. Linalool, limonene, benzyl alcohol, geraniol, butylphenyl methylproponial, citronellol, benzyl salicylate, cinnamyl alcohol, benzyl benzoate, citral er alle parfymestoffer (engelske betegnelser)
 • Parabener: Brukes som konserveringsmiddel. Hormonforstyrrende
 • Trisodium EDTA og Disodium EDTA: EDTA-stoffer brukes som antioksidanter. Miljøbelastende. Kan gjøre tungmetaller som finnes i miljøet lettere biologisk tilgjengelige. Forbudt i svanemerket kosmetikk og hudpleie
 • Lavandula angustifolia oil: Inneholder allergifremkallende komponenter. Mulig hormonforstyrrende effekt
 • Ethylhexyl Methoxycinnamate (UV-filter): Hormonforstyrrende
 • BHT (butylert hydroksytoluen): Antioksidant. Miljøskadelig: Svært giftig for vannlevende organismer, kan forårsake uønskede langtidsvirkninger i vannmiljøet. Kan også gi lokale hudreaksjoner eller irritasjoner i øyne og på slimhinner
 • EDTA-forbindelser (etylendiamin tetraeddiksyre): EDTA-forbindelser kan gjøre tungmetaller lettere biologisk tilgjengelige, og er derfor ansett som miljøskadelig. Forbudt i svanemerkede produkter

Kilder: Dinside.no, Gronnhverdag.noSide2.no, klikk.no, Forbrugerkemi.dk

Men det finnes også mange gode solkremer. EWG (en stor amerikansk miljørganisasjon) har testet et stort antall forskjellige solkremer. Her finner du en oversikt over de beste solkremene som er testet, og du kan søke opp din solkrem her. Mange av merkene vi er kjent med er med, men ikke alle.

økologisk solkremAubrey Organics Natural Sunscreen SPF 30 // Kiss my Face solkrem for ansiktet SPF 30 //Live Live Organic Natural Sunscreen SPF 30

Etter iherdig leting har jeg funnet min favoritt på iHerb, og det er den til høyre fra Live Live. Denne brukte jeg i hele fjor og er lett og fløyelsmyk å smøre ut. Den lukter fantastisk av appelsin og legger seg ikke som et lag på huden, men trekker raskt inn og er ikke klissete. Jeg simpelthen ELSKER denne solkremen, og bruker den også i ansiktet. Jeg har en veldig sart og lett solbrent hud, men ble ikke solbrent med denne i fjor da vi var på Mallorca, så den holder mål :) Tidligere brukte jeg solkremen fra Kiss my Face i ansiktet, men da denne ble tom fortsatte jeg å bruke Live Live her og har faktisk ikke hatt et eneste utbrudd av kviser. Så da fortsatte jeg å bruke denne i ansiktet, og er strålende fornøyd med det. Solkremen fra Aubrey er mye tykkere og klumper seg når man smører den ut. Denne syns jeg ikke noe om selv om ingredienslisten er bra.

Live Live har et filter som heter MSM. For de som lurer på hva MSM er:

«MSM (methyl-sufonyl-methane), a stable metabolite of DMSO, is a special biological sulfur found in all plants, soils, fruits, vegetables, fish, poultry, eggs, meats and milk. It is organic sulfur, a naturally occurring compound in the human body.»

Og dere med barn må ta en kikk her. Husk at barn under 1 år ikke skal smøres med solkrem, men beskyttes på andre måter.

Er du flink til å smøre deg, eller er det viktigere å bli brun? 

Siste nytt fra iHerb

Denne gangen har jeg fått flere kjente og kjære gjengangere jeg elsker å bruke og et par nye produkter. Noen har jeg hamstret da de er på tilbud og noen har jeg hamstret da jeg går tom altfor fort!

IMG_5662

NuGo Free turbar: Helt uten gluten, melk og soya. Denne er skikkelig god og gir noe å tygge i

NuGo Free sjokoladebar: Denne er litt søtere og litt mer godteri enn den over

Omega-3 kapsler: Disse bruker jeg på reise, ellers bruker mannen og Akka disse (jeg drikker flytende). De er av høy kvalitet og rimelige. Én boks inneholder hele 240 kapsler, og det holder med én om dagen.

Deodorant uten aluminium: Dette er den eneste deodoranten uten aluminium jeg syns fungerer. Den fester seg heller ikke i klær. Jeg gikk tom sist, så nå har jeg bestilt to for å være helt sikker. Nå har jeg måttet bruke Neutral sin en periode, og jeg syns ikke den er like bra.

Shampoo fra Acure (på tilbud): Jeg ELKSER produktene fra Acure. Shampoen er kjempebra, men balsamen er helt magisk. Disse har jeg hamstret masse av nå :)

Balsam fra Acure (på tilbud): Se over, LØV it!

Økologisk revet kokos: Helt vanlig revet kooks, litt finere revet enn den man finner i norske matbutikker

Økologiske valnøtter: Valnøtter, elsker å hakke de og ha de på frokosten min

Vietnamesisk økologisk kanel: Ceylon kanel er egentlig den sunneste kanelen (les mer her), men jeg syns vanlig kanel er fryktelig mye bedre. Så nå bruker jeg begge deler på grøten min, da blir det både sunt og godt.

IMG_5663

Nå får du 20% avlag på alle prdukter fra Acure, du finner dem her :) Obs, tilbudet varer bare ut dagen!

IMG_5664Hamstre, hamstre :)

Er det forresten noen som har prøvd den nye questbaren enda? Den ser fantastisk god ut! Den inneholder melk, så jeg må holde meg unna, men du finner den her.

QST-00137-5

Har du prøvd noen av disse produktene før? Hva er ditt favorittprodukt på iHerb?

Hjemmelagde våtservietter

Er du skeptisk til våtserviettene du kjøper på butikken? Vil du unngå at babyen din får på seg unødvendige kjemikalier, eller vil du spare miljøet ved å redusere mengden søppel du bidrar til? Ja, da bør du lage våtserviettene selv, det er så enkelt!

Du trenger:

 • 1 boks (natusanboksen er fra babyboksen til Rimi)
 • 30 små kluter fra Princess (kommer i 5 pakk, som disse)
 • 1-2 ss økologisk kokosolje (denne er på bildet under, men denne er like bra men billigere)
 • 9 dl kokt vann

IMG_5054

Fremgangsmåte:

 1. Sett på vannkokern eller kok opp 9 dl vann i en kjele
 2. Mens du venter på at vannet skal koke så brett alle nyvaskede kluter i to. Klutene har en tendens til å rulle seg sammen, så pass på å legg bretten på de endene som ruller innover, og legg de flate endene mot hverandre (om du skjønte noe av det)
 3. Hell halvparten av vannet i boksen og bland i halvparten av ønsket mengde kokosolje. Til morsmelkbarn trenger du ikke så mye olje da bæsjen er enkel å vaske bort (den er hvertfall det for meg). Om bæsjen sitter godt kan du ha i litt ekstra
 4. Legg halvparten av klutene i boksen og trykk de godt ned. La de suge til seg vannet og snu boksen over en ren tallerken så klutene faller ut
 5. Hell i resten av vannet i den tomme boksen og ha i resten av kokosoljen. Legg i de siste klutene og trykk de ned i boksen. Vend de opp ned over de andre klutene på tallerkenen.
 6. Legg til slutt alle klutene ned i boksen med den våteste delen av klutene opp (samme vei som de nå ligger på tallerkenen). Da blir alle klutene ca. like fulle av vann og olje :)

IMG_5057
Her har jeg bare 20 kluter i. Boksen blir perfekt full med ca. 30 kluter.

IMG_5058

Når boksen ikke er full kan det være vanskelig å få tak i klutene, da snur du den bare opp ned :)

IMG_5060

Om du bruker tøybleier er et godt tips å hive bæsjekluter i våtposen sammen med bleiene så slipper man lukta :)

Kunne du tenke deg å lage dine egne våtservietter?

Melkefritt

Ja nå som jeg ikke kan spise melk lenger, overhodet, så har jeg raida Ultra. Jeg er vant til å måtte unngå latose, men å unngå melkeprotein er et helt nytt nivå. Laktose forsvinner for eksempel ved oppvarming, og det er ikke spesielt mye laktose i yoghurtprodukter og fete meieriprodukter. Melkeprotein finner du derimot i ALT som inneholder melk.

Om du ikke har fått med deg hvorfor jeg dropper melka så er det altså fordi Mr. F ikke klarer å bryte ned de store melkeproteinene som går fra kumelka og over i min morsmelk. Og hva gjør vi vel ikke for de små? (eller for nattesøvnen?)

Når jeg først var på Ultra så passet jeg på å kjøpe med litt av favorittpestoen og grønnsaksjuicen min fra Helios. Av melkefrie råvarer handlet jeg inn soyayoghurt med vaniljesmak fra alpro, havremål fra Yosa (spent på denne), økologisk og melkefri sjokolade i forskjellige varianter og økologisk rørossmør.

IMG_4855

Økologisk rørossmør, men det er jo ikke melkefritt tenker du kanskje? Nei, det har du helt rett i, men jeg skal ikke spise det som det er, jeg skal lage ghee! Det er smør uten melkeprotein det :)

IMG_4857

Sjokoladene fra Plamil var supergode, det kan jeg si for jeg har smakt på alle allerede, haha.

IMG_4856

Og havremålet var jeg veldig spent på. Det var faktisk overraskende lik smak som skogsbæryoghurt, så absolutt noe jeg kan anbefale videre.

IMG_4859

Den største ulempen med alt dette er at det ikke akkurat er gratis. Alle produktene kom på nesten 600 kr totalt. Nå er ikke Ultra den billigste matbutikken akkurat, men det er få andre som har et såpass bredt utvalg.

Har du prøvd noen av disse produktene før? Hva syns du?

Nye favoritter fra Acure Organics

Nå har jeg bestilt litt flere produkter fra et av mine nye favorittmerker; Acure Organics. Jeg har prøvd mange av produktene fra Acure tidligere (blant annet shampoo, balsam, ansiktsvask, leave in balsamspray og dusjsåpe), og jeg har ikke vært misfornøyd med ett eneste produkt! I tillegg er ingredienslistene på disse produktene svært fornuftige og veldig skånsomme mot huden.

acure organics
Acure Sensitive Facial Cleanser // Acure Marula Oil // Acure Day Cream

Mange sverger til Weleda, men jeg må si at ingredienslistene til Weleda sine produkter ikke er like bra, jeg har også vært misfornøyd med en del av produktene herifra. Noen produkter bruker jeg fortsatt, men inntrykket er dessverre ikke så bra som mange skal ha det til.

Nå gleder jeg meg skikkelig til å bruke disse produktene. Normalt bruker jeg mest oljer i ansiktet, men noen ganger kan det være deilig å ha på en krem, så da kjøpte jeg denne ansiktskremen. Marula oljen er jeg veldig spent på. Jeg har til nå mer eller mindre brukt ren arganolje, men jeg ser at den kan bli litt fet til dagen, så derfor tenkte jeg prøve denne som en dag-olje. Ansiksrensen har jeg prøvd tidligere i en litt annen variant, men nå var det på tide for påfyll. Den er svært drøy i bruk og har holdt leeenge! Denne gangen har jeg kjøpt varianten som er for ekstra sensitiv hud. Den første jeg kjøpte er også veldig mild altså, så jeg kan definitivt anbefale den og!

Har du prøvd noen av produktene fra Acure?

Test av økologiske tannkremer uten fluor

Ja økologisk skal man jo være, så da har jeg testet fem økologiske tannkremer! Egentlig kan vi si fire, for den siste jeg bestilte viste seg å være til barn – må altså bli litt bedre på å lese produktbeskrivelsen der :) De fire tannkremene er valgt da de har fått best karakter av det økologiske utvalget på iHerb. Hele utvalget finner du her.

økologisk tannkrem

1. Jason Natural, Sea Fresh, Antiplaque & Strengthening Paste, Deep Sea Spearmint

Denne syns jeg er likest i både smak og konsistens i forhold til vanlig tannkrem. Om du ønsker at flere i familien skal bytte til økologisk er dette altså et trygt valg. Den har god smak og jeg syns dette var den beste i testen.

2. Jason Natural, PowerSmile, Antiplaque & Whitening Paste, Powerful Peppermint

Denne er ganske lik den over, men jeg syns smaken er litt tammere. Jeg foretrekker derfor den over.

3. Himalaya Herbal Healthcare, Botanique, Toothpaste, Neem, Pomegranate, Fluoride Free

Denne syns samboern lukter granskog. Jeg syns derimot den smaker godt, og er veldig fornøyd med den. Konsistensen er kanskje litt uvant i starten, men ikke noe som plager meg stort.

4. Weleda, Calendula Toothpaste, Peppermint-Free

God konsistens men tam smak, og et stykke unna de på toppen her. Kommer nok ikke til å kjøpe denne varianten igjen

5. Earth’s Best, Toothpaste, Strawberry & Banana

Denne er altså til barn. Den smaker superdigg, og tilfeldigvis så vil det jo være behov for akkurat denne om et års tid. Det følger også med en gummibørste man kan pusse små gummer og barnetenner med.

økologisk tannkrem

Så funker disse tannkremene?

Selv har jeg brukt disse i godt over et halvt år. Jeg har allerede brukt opp de fra Jásön og er nå halvveis på den fra Himalaya. Nei, man får ikke beskyttelsen som fluor gir, men så er det også diskuterbart hvor bra fluor egentlig er å få i seg. Det er vanskelig for meg å si om jeg kommer til å få raskere hull i tennene ved å bruke økologisk tannkrem, hvertfall foreløpig, men jeg har ihvertfall ikke merket noen endring på hverken belegg på tennene eller ånden min. Tannkrem med fluor bruker jeg fortsatt et par ganger i uken, spesielt de gangene jeg har spist eller drukket ting med sukker, som normalt (helst) ikke er så ofte.

økologisk tannkrem

Har du prøvd økologisk tannkrem før?

Renere Liv bokanmeldelse

Inneholder annonselenke

Ønsker du å leve et renere og mer økologisk liv, men vet ikke hvor du skal starte? Da kan jeg gi deg en varm bokanbefaling. Boken «Renere Liv» er for hvermansen som ønsker å bli litt mer miljøvennlig og giftfri, samtidig som den inneholder masse nyttig info til de som allerede har kommet et stykke på veien. Boken hjelper deg med å bli renere på innsiden og utsiden og inneholder oppskrifter på alt fra meierifri yoghurt, leppebalsam og rengjøringsmidler. Du finner handletips til konkrete produkter, lister over giftstoffer du bør unngå og veldig mye mer.

Come Clean

Boken er skrevet av Tina Holt og Birgitte Magnussen som har levd økologisk i mange år, og virkelig kjent på fruktene av denne livsstilen. Det jeg liker aller best med boken er hvor laidback den er. Både Tina og Birgitte husker godt hvordan det var å «bli grønnere» og vet at det ikke er gjort over natta. De er tydelig på at ting ikke er svart hvitt og at alle små skritt i rett retning er bra.

Come Clean

Kapittelet «Naturlig skjønnhet» starter f. eks med en liste over de produktene du bør bytte ut først, så bytter du ut øvrige produkter når de er tomme. Et lite utdrag fra boken jeg likte godt, om tørrbørsting: «Den tradisjonelle metoden går ut på å begynne med føttene og bevege deg oppover kroppen i retning hjertet med forsiktige sirkelbevegelser. Børst mage og rygg, også i retning hjertet. Deretter lar du børsten skrubbe lett fra fingerspisser til skuldre og fra hals og ned mot hjertet. Eller du kan også bare ta på deg skrubbehansker og skrubbe i vei på hvilken som helst måte som føles bra for deg».

Denne stilen er gjennomgående i hele boken, noe som gjør at den passer til de som er helt newbies, men også de som vil ta det til neste nivå.

Come Clean

Boken får du kjøpt her og den koster 288,- kr. Dette må vel være årets julegave?

Test av ansiktsoljer fra Marina Miracle

For noen måneder siden dumpet det tre nye produkter ned i postkassen min. 100% naturlige ansiktsoljer fra Marina Miracle, et helnorskt produkt, laget i Norge. Jeg har testet ansiktsoljer før, og egentlig ikke fått noe spesielt resultat, så jeg kan vel si at jeg ikke hadde de største forventningene. Men om jeg først skal prøve noe nytt, så ville jeg gjøre det på ordentlig.

marina miracles

Jeg fikk med en ansiktsolje, ett nattserum og et serum til øyevippene. Nattoljen skal brukes maks 3-4 kvelder i uken og inneholder fruktsyre. Denne syren bryter ned døde hudceller og lar de nye komme fram. Ved overbruk så kan syren bryte ned de friske, levende hudcellene, så det er viktig at man ikke bruker den hver kveld. Det gjorde jeg i ca. en måned, men huden min så ikke ut til å ta skade av det. Det står tydelig bak på flasken, og jeg leste det, men jeg ville ikke blande inn andre produkter mens jeg testet dette. Det jeg derimot ikke tenkte på, som Marina tipset meg om, var at jeg kan bruke den vanlige ansiktsoljen de kveldene jeg ikke bruker nattserumet. Siden jeg har ganske tørr hud nå på høsten så har jeg brukt økologisk, kaldpresset arganolje disse kveldene. Øyevippeseumet skal brukes hver kveld.

Nattserumet kan du med fordel bruke som en kur to kvelder i uka etter en god rens og skrubb av huden.

marina miracles

Det er fryktelig enkelt å bruke disse produktene. Du rister flasken, klemmer pipetten, drypper 4-5 dråper i håndflaten, og smører inn ansiktet. Man skulle tro at man ble veldig fet i ansiktet av å smøre seg med olje, men neidu. Oljen trekker veldig raskt inn, og den føles serdeles fresh og lett å ha på seg.

marina miracles

Så nå har jeg brukt disse i tja, hvertfall 1,5 måned, og jeg er strålende fornøyd! Altså virkelig! Jeg var spent på hvordan produktene ville være på min hud da jeg sliter mye med hudormer og kviser, men nå er huden min nesten helt fin! I forrige uke kommenterte faktisk mamma at hun syns huden min var blitt så mye finere, og i helgen sa svigermor akkurat det samme (uten at de to har snakket med hverandre i mellomtiden). Jeg ser meg jo selv i ansiktet hver dag, og da er det ikke like enkelt å få med seg disse endringene, men jeg har definitivt fått færre kviser på haken og i pannen, og huden er langt i fra så tørr og rød som den var før.

Jeg kommer definitivt til å fortsette å bruke disse produktene. Jeg kan med hånden på hjertet si at dette er første gang jeg faktisk har registrert en tydelig forandring i ansiktshuden min når jeg har prøvd noe nytt, og første gangen jeg har fått kommentarer fra andre. I tillegg lukter de utrolig godt, de er deilige å smøre på, og det føles veldig bra å bruke naturlige, rene oljer uten masse giftstoffer. Jeg har prøvd serumet til øyevipper og, men i og med at jeg ikke tok noen før bilder, så er jeg faktisk ikke sikker på hvor bra det fungerer.

Jeg har en skikkelig problematisk hud på høsten; med kviser, tørr hud, fet hud osv, og det kan være vanskelig å sminke seg. Nå bruker jeg bare litt dekkstift og et tynt lag med mineralpudder, og det holder i massevis :) Det er skikkelig deilig å være i en «god sirkel». Desto penere huden blir, desto mindre sminke bruker jeg, desto penere blir huden. Har i mange år vært i motsatt sirkel, hvor huden bare ble værre og værre og krevde mer og mer sminke, og ble desto værre av all sminken :p

Så nå håper jeg de kommer med en rens og, jeg vil hvertfall stå først i køen :)

Produktene finner du på hjemmesidene til Marina Miracle her.

Nå har vi fått en flaske til menn som samboern skal teste. Han er nok av de største kritikerne man kan finne (smøre olje i ansiktet liksom?), så skal bli spent å høre hva han synes :)

Inneholder annonselenker.

Nye krydder fra Simply Organic og Frontier – iHerbguiden

Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i krydder fra Simply Organic, sjekk bare ut krydderhylla mi.. Nå har jeg fått noen nye tilskudd også! De to til venstre er «refills», da jeg har bestilt disse tidligere, mens de tre andre er helt nye.

iherb blogg

 • Grind to a salt er favorittkrydderet mitt til salat, enten vi lager en stor salat, eller bare kutter opp litt grønnsaker og legger på tallerkenen.
 • Garlic n´herb bruker jeg når jeg lager store salater, når jeg steker kylling og svin, eller når jeg baker ting i ovnen, som grønnsaker, kylling eller svin. En kjempeherlig og smaksrik miks av krydder! I dag så jeg tilfeldigvis at Frontier har en stor refill-pose av en tilsvarende variant, så jeg kommer til å prøve den neste gang. Denne finner du her.
 • Rosmarin, timian og oregano er krydder vi bruker litt nå og da, og jeg ønsket meg tørkede økologiske varianter av disse. Vi har noen krydderplanter stående, og jeg sådde noen i hagen i sommer, men jeg er litt dårlig til å ta vare på de, så da er disse the next best thing ;) jeg var også veldig nysgjerrig på dette provence-krydderet, men hadde rett og slett ikke nok plass :p

Mine desiderte favoritter fra dette merket er hvitløk og ingefær. Disse gir fantastisk mye smak, og jeg bare elsker dem!!

For ikke å snakke om at krukkene er lekkre! Disse kaster jeg ikke etter bruk, men sparer dem i tilfelle jeg kan bruke dem til noe annet. Når jeg kjøpte disse for første gang så tenkte jeg at jeg kunne fylle opp med billigere krydder når jeg gikk tom. Skal si jeg ble ganske paff når jeg tok et fult glass med black-boy kanel og helte over; det fylte jo knapt opp halvparten! Så det er faktisk billigere å kjøpe de økologiske krydderne igjen, enn å kjøpe billige her hjemme. I tillegg har jeg blitt litt mer kvalitetsbevist på hva jeg putter i meg, og akkurat når det gjelder kanel så velger jeg nå å kun kjøpe ceylon kanel som er en langt sunnere variant (les mer om det her). Da kjøper jeg de store refill-posene fra Frontier, ceylon-kanelen finner du i glass her og i stor refill her.

Alle krydderne til Simply Organic finner du her.

Fordelen med Frontier (som er mitt andre favoritt-kryddermerke), er at de har refills i store forpakninger, det skulle jeg faktisk ønske at Simply Organic hadde. Frontier har ikke like fine glass som Simply Organic, men jeg prøver ihvertfall å kjøpe det de har av refills – både økonomisk og superkvalitet på produktene, det er jo win-win :)

Alle krydderne til Frontier finner du her.

Har du testet noen av disse krydderne før?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...