4 uker på LCHF (lavkarbo) – resultater

Så da var det gått en måned allerede! Og jeg har ikke vært sulten en gang? Jo, kanskje en, men ikke så ofte i hvertfall :)

Denne uken har jeg lært flere ting. Jeg reagerer mye kraftigere på både alkohol og koffein enn jeg har gjort tidligere. Jeg blir faktisk dårlig av å drikke kaffe eller pepsi max, hele kroppen begynner å skjelve, så jeg kommer nok bare til å droppe de tingene i fremtiden, ikke noe jeg drikker så fryktelig mye av uansett. Og don’t worry, drikker du mye kaffe fra før er nok kroppen vandt til det store koffein-inntaket, det er ikke min. Jeg har også en tendens til å føle meg veldig uggen dagen etter at jeg har drukket rødvin, fra ett glass til tre, så jeg kommer nok til å drite i det og fremover.

Utover det så har det gått bra! Ikke noe hardtrening denne uken, men jeg har gått 7,5 km nesten hver dag! Jeg har mistet nye 0,6 kg på kroppen, ikke kjempemasse, men det er da et skritt i riktig retning, og jeg har jo ikke SÅ mye å ta av. Det blir 2,5 kg på fire uker, og jeg er superfornøyd med det! Da burde jeg klare målvekta til bursdagen min i slutten av mars :) Men i centimeter dere!! I centimeter har jeg gått ned like mye denne uken, som uke 2 og 3 tilsammen :D KNALL!! Så det lønner seg å gå ;) I kveld får vi se om det blir noe trening og da, burde være klar nå!


1 comment to 4 uker på LCHF (lavkarbo) – resultater

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>