I love Britney

britney spears
Slik vi kjenner henne fra 1998

Og det har jeg alltid gjort. Selv på hennes verste dager med barbert hode og babyer hengende over skulderen, folk har snakket crap om henne i lang tid, men når hun er tilbake så elsker alle henne igjen. Hykleriiii! Dama er jo dritbra, hun har ups and downs, det har vi alle. Hennes blir litt mer synlige, og med tanke på at ALLE vil ha en bit av henne så er det ikke så rart at man blir litt sliten mentalt. Jeg har hørt at hun har en fantastisk personlighet og er en knupp å jobbe med, og jeg vil faktisk tro at det er hardere for «snille» mennesker i den bransjen enn andre som kun tenker på seg selv.

britney spears
På toppen av karrieren i 2001

Vi må passe på Britney, ikke bare når hun er på topp, men også når hun ikke har det så bra. Å være en av verdens mest kjente artister er nok ikke så lett, og snille piker må man ta ekstra godt vare på, se bare på Marilyn Monroe, for henne ble det så tungt at hun valgte å forlate verdenen. Britney har gitt så mye til oss, la oss gi noe tilbake!

britney spears
I dag – to-barnsmor

Hvordan kan man gjøre det? Det virker kanskje meningsløst, men jeg syns en ting man kan gjøre for Britney er å være en like trofast fan enten hun er på topp eller på bånn. Ikke slenge dritt med en gang hun legger på seg eller gjør noe feil. Det er jo forsåvidt en holdning man burde ha mot alle, ikke bare henne. Da ville vi nok fått en bedre verden tror jeg :) Haha, krig og fred og sånn!

Jeje, konklusjon er; jeg digger Britney, i tykt og tynt!

Gjennombruddet i 1998:

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=C-u5WLJ9Yk4′]

Og så 13 år senere:

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=qzU9OrZlKb8′]

Her er en av mine personlige favoritter:

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=LOZuxwVk7TU’]

Liker du Britney?

 


6 comments to I love Britney

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>