Ferry Food – LCHF og trening – Bokannbefaling

 ferry food lchf
Björn Ferry og Cathrine Schuck – Ferry Food LCHF

Er du skeptisk til hvordan LCHF fungerer med trening? Da anbefaler jeg at du leser denne boken. Kjæresten kjøpte den i går, og det var veldig interessant lesning. Om du ikke vet hvem Björn Ferry er, så er han en av Sveriges beste skiskyttere. Denne mannen startet med LCHF under et år før OL i Vancouver, og vant sitt første OL-gull, til tross for at en skade lammet ham hele høsten. Boken inneholder også en rekke deilige oppskrifter som er enkle og lage og de krever heller ikke en drøss med ingredienser.

 ferry food lchf
Disse skal jeg lage til lunsj i dag :)

Vi er allerede overbeviste. Kjæresten, som er tidligere 400-meter løper, var selv skeptisk, men etter 6 måneder på LCHF er det ikke snakk om at dette kostholdet setter noen hinder for prestasjonene. På langtur merker vi det best, energien holder mye lenger enn tidligere. Jeg vil faktisk gå så langt å si at LCHF har gjort forholdet vårt bedre, blodsukkerfall resulterer fort i unødvendig dårlig humør og irritasjon, fra både parter, og det er det merkbart mindre av.

Uansett; boken anbefales på det varmeste, og kan kjøpes her!

Har du noen favorittbøker om LCHF?


8 comments to Ferry Food – LCHF og trening – Bokannbefaling

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>