10 favorittprodukter

Her er noen av produktene jeg bruker akkurat nå. Noen har jeg brukt i mange år, mens andre er nykommere i toalettmappa:

Estee Lauder DayWear Sheer Tint Release

favorittprodukter

Denne er ny i skuffen og helt rå. Det er en fullverdig dagkrem som gir en liten glød av farge som tilpasser seg din hudtone. Den dekker, men ikke like mye som foundation. Den er ganske dyr, men jeg bruker den kun de dagene jeg ikke har på meg sminke. Den har også vært med på tur, og gjør at jeg føler meg litt freshere sminkeløs.

MD Formulations Face & Body Scrub

favorittprodukter

En helt fantastisk scrub! Du må faktisk prøve den for å forstå hvorfor. Den er intens men fortsatt mild nok for ansiktet.

Bare Escentuals foundation – Medium Beige

favorittprodukter
Denne har jeg brukt i mange år, og har vært favoritt i like mange. Uslåelig. En lett foundation som dekker godt uten å gi skiller. Også er den bedre for huden enn mye annet drit da.

Max Factor Masterpiece maskara

favorittprodukter
Her er jeg hvertfall ikke alene, denne slår knock out på mange dyre maskaraer, og det er ikke værst med tanke på at det er en relativt billig maskara.

Shiseido kremøyenskygge – Glistening Sand

favorittprodukter

Lekker farve til sommer og høst, jeg bruker denne hele året. Ligger pent på lokket og blir ikke stiv og tørr som noen av kremskyggene til  MAC kan bli. Jeg bruker en litt bredere børste (Bare Escentuals Concealer brush), evt en finger for påføring.

Palmolive NutraFruit Kiwi

favorittprodukter

Elsker lukten og konsistensen. Og billig. Blir ikke bedre enn det :)

Badger babykrem

favorittprodukter

Deilig krem til lepper og tørr hud, ikke minst en mild lukt, og ikke spesielt dyr heller. (2$ frakt).

Biotherm bodylotion

favorittprodukter

Lukter ikke, og tørker fort, mens huden blir fuktet. Den er også lett å smøre utover og blir ikke fet. Mild nok til å ha i ansiktet om man vil. Kjøøper denne på gardermoen til 150 kr flaska!

Redken Blonde Glam Perfect Platina

favorittprodukter

Denne har jeg brukt i mange år og jeg elsker den. Jeg ser klart forskjell på håret, og det tar kun 3 minutter å bruke den. Ha den i etter shampo men før balsam og la virke i tre minutter. Den fjerner gulskjær og man får et skinnende flott resultat som ser litt mer classy ut, liker!

Matrix leave in hårkur

favorittprodukter

En lett leave-in hårkur jeg bruker på den nederste delen av håret. Har brukt denne i flere år, og den er ekstrem drøy.

Hva er dine favorittprodukter?


9 comments to 10 favorittprodukter

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>