Fantastisk god LCHF sjokoladefondant og brownies

Testet denne i helgen, og den ble HELT fantastisk god, enda bedre enn forventet! Dessuten er den veldig rask å lage, jeg brukte ca 15-20 minutter på hele prosessen. Dette er en av de beste sjokoladedessertene jeg har laget, og jeg sleit hardt med å holde meg til en om gangen!

lchf lavkarbo sjokoladefondant brownie

Ingredienser (ca 6 stk):

Sløyf kakaoen om du vil ha en litt mildere smak.

Fremgangsmåte:

Sett ovnen på 200 grader. Smelt smør og sjokolade i en liten bolle. Pisk eggene fluffige alene, og tilsett alt det andre. Jeg brukte et muffins-brett som jeg smurte godt. Det var litt kronglete å få dem ut, men jeg fikk det til.

lchf lavkarbo sjokoladefondant brownie

Stekes i 6 minutter på 200 grader. Den skal være litt dissete når du tar den ut.

lchf lavkarbo sjokoladefondant brownie

Sjokoladeretten kan serveres kald eller varm:

Sjokoladefondant – Varm

Skal du servere de varme som en sjokoladefondant må de serveres rett fra ovnen, dette er helt sinnsykt godt! Jeg anbefaler at du steker de i sånne små former som du kan servere i. Server med litt lavkarbo iskrem med vaniljesmak, eller pisket krem.

Brownies – Kald

Skal du servere dem kalde (som også er sykt godt), ha de i kjølen i et par timer etter at de har kjølt seg ned. Det enkleste er om du bruker papirformer i brettet for å få dem ut (var vanskelig å få disse ut kalde). Serveres med pisket krem, eller helt enkelt fløte, er helt fantastisk! Som å spise sjokoladefudge!

lchf lavkarbo sjokoladefondant brownie
Her er den servert varm med kremfløte

Energi (med 86% sjokolade, uten fløten)
Fett 88 %
Protein 7 %
Karbohydrat 5 %
Alkohol 0 %
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 comments to Fantastisk god LCHF sjokoladefondant og brownies

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>