Møkk lei

Nå har jeg hatt uren hud i flere måneder. Det starta under mitt forsøk på å begynne med Chlorella, som jeg etter 1,5 måneds tid åtte slutte med da jeg blei skikkelig dårlig. Jeg vet jo at uren hud er en konsekvens av utrensning og at det går over, men nå er det jo snart to måneder siden jeg slutta med det! Jeg var innom Supernature i sentrum i dag og fikk et par øyeåpnende tips. Jeg har jo tenkt at Chlorella, det er ikke noe for meg, siden jeg ikke ble bedre av å redusere dsen, men det viser seg jo at de pillene jeg har er sykt sterke! De vanlige pillene i norge inneholder ca 200 mg per pille, mens de jeg har er jo på 1000 mg, haha, helt sykt! Så jeg tenkte at jeg skulle prøve igjen, men da å dele pillene i to, og ta de med middagen. Vurderer å dele dem i tre faktisk første uka, for å være på den sikre siden.

supernature isun
Neida, det ser ikke sååå ille ut på bildet, men det kjennes, hele tiden!

Men det tar jo gjerne en tre måneder før den første utrensningsprosessen er over da, så i mellomtiden prøver jeg meg på noen veldig rene og visstnok svært bra ansiktsprodukter. Det ene er et dyptrensende serum og det andre en olje for ung hud. De var litt dyre, men skal visst være drøye, og akkurat nå har jeg høy betalingsvillighet for en pen og klar hud, skal jo tross alt leve med denne huden i noen år, og kvisearr og store porer kan jeg godt være foruten. Sterke hudprodukter har jeg skøvet helt fra meg, da urenheten som regel oppstår på grunn av fuktfattighet og andre indre årsaker, hvertfall i mitt tilfelle.

supernature isun

supernature isun
Håndlagde oljer som ikke tetter igjen huden fra ISUN

Hvilke ansiktsprodukter syns du er best på trøblete hud?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments to Møkk lei

 • Hvis det ikke funker kan jeg anbefale MDFormulations sine produkter. Skikkelig usexy innpakning, men innholdet er verdt hver krone. Jeg har sliti med uren hud, men MD hjelper MASSE!

  • Ingrid

   Bruker både rensen og skrubben :) Prøvde serumet, men det ble litt for sterkt. Hjalp veldig når jeg startet med det, og hjelper sikkert nå og, men trenger visst endre noe mer her i gården :)

 • Jeg bruker Rød Ris-renseserien til L’Occitane og Angelica ansiktskrem… Frisk serie som baserer seg på planter fra områdene i og rundt Provence :D

 • Anette

  Jeg er nøye på å bruke produkter uten parabener, fargestoffer og andre «ulumskheter» som huden ikke trenger.

  • Ingrid

   takk for masse gode tips, skal sjekke det ut :) Prøvde oljene for første gang i går kveld, lukter ihvertfall godt! Men huden blir jo veldig oljete da (bombe), så litt vanskelig å sminke seg i dag.. men kanskje jeg bruker for mye? Må nok innom å spørre igjen :)

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>