LCHF Pizza – Test av lavkarbo pizzabunn bakemix

Vanligvis lager jeg min egen bunn som her, men i går testet vi en de solgte på sunnkost. Den var grisedyr, men tenkte jeg kunne få litt inspirasjon til å gjøre min egen bunn bedre. Bakemixen er fra Adam’s Fitness Food, og er nok til en bunn. om Det er en enmannsbunn eller vanlig bunn ble jeg derimot litt usikker på når jeg prøvde å smøre den utover bakepapiret, for det var ikke lett. Jeg fikk beskjed om å bruke en slikkepott, og det gjorde jeg. Vil kanskje anbefale å ha enda litt mer veske i bunnen for å få den enda mer utover.

pizzabun bakemix lchf lavkarbo

Det ble uansett en klassiker: Skinke 200 gram), champinjong, masse ost og paprika og litt løk. Veldig enkelt og veldig godt! Les videre for vurderingen av bakemixen :)

pizzabun bakemix lchf lavkarbo
Adam’ Fitness Food Pizza bakemix

pizzabun bakemix lchf lavkarbo
Det følger med en pose gjær og

pizzabun bakemix lchf lavkarbo
Litt vanskelig å få ut, klistrer seg fast i slikkepotten

Man kan legge på fyllet med en gang, men den skal heve 25 minutter etter at fyllet er tatt på. Sett ovnen på 200 grader

pizzabun bakemix lchf lavkarbo
Blandet basilikum tomatsaus og tomatpurree. Ca halvparten av hver

pizzabun bakemix lchf lavkarbo
Smøre på

pizzabun bakemix lchf lavkarbo
Så på med 200 gram skinke, løk, paprika og champinjong

pizzabun bakemix lchf lavkarbo
Tilslutt masse ost og masse krydder

Var veldig spent på hvordan bunnen ble. Det så lovende ut etter 25 minutter i ovnen!

pizzabun bakemix lchf lavkarbo

pizzabun bakemix lchf lavkarbo

pizzabun bakemix lchf lavkarbo

Desverre smakte ikke bunnn spesielt godt. Den var tørr og svampete og tok over hele smaksopplevelsen fra fyllet. Kan bli bedre om man vanner den ut enda mer så den ikke blir så tjukk (selv om min var veldig tynn når jeg dro den utover). Eneste pluss er at pizzakanten ble litt sprø, det blir ikke den jeg lager. Neste gang vil vi nok holde oss til egen pizzabunn, den tar hvertfall ikke bort smaken fra fyllet, selv om man ikke får den deilige crispige pizzakanten!

Teningkast 2!


7 comments to LCHF Pizza – Test av lavkarbo pizzabunn bakemix

  • Denne har jeg i skapet også… Men frister ikke å bruke den nå…

  • Sara

    Jeg har litt annen oppfattelse av den bunnen, jeg. Men jeg tror kanskje jeg må ha brukt mer vann, for min var tynn (noe jeg foretrekker. Lite bunn + myyye fyll).
    Men dyr, det er den! nesten 60,- for en pakke. Og jeg vil påstå det er nok til bare 2 personer.

  • Kristin

    Hei :)

    Jeg vil bare si at dette er den beste pizzabunnen jeg har smakt, til og med min kjære som ikke spiser lavkarbo og som er litt skeptisk til kostholdet også synes denne var super god :)

  • lenni strandli

    hei
    Kom tilfeldigvis over denne og har lyst til å dele dette.
    Til deg som har den i skapet – Har nettopp laget knekkebrød av alskens frø fra kjøkkenskapet og tilslutt helte jeg opp en pakke av pizzabunnen. Midt i ovnen på 160 grader. Godt med salt og litt olivenolje. Glattet det godt ut i et tynt lag og det ble en blanding av brød og knekkebrød. Har savnet et godt lavkarbobrød uten egg og dette svarte til forventningene. Dyrt blir det, men det var verdt det.

  • Roar

    Et lite tips er å legge deigen på brettet og ta et ark bakepapir, ha litt olje på, legge den over deigen og trykke den flat.

  • Hello! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers?

    My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work
    due to no data backup. Do you have any methods to
    prevent hackers?

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>