Save the Boobs Cupcakes

Sandvika Storsenter har en konkurranse hvor man kan vinne en rosa Kitchen Aid maskin, og det er bare noen få dager igjen og ikke så mange påmeldte, så da måtte jeg jo slå til! En sånn maskin har jeg jo alltid ønsket meg :) Når man ikke kan konkurrere på ferdighet, får man konkurrere på sjarm, så jeg pundert litt over hva jeg skulle lage. Etter en stund kom jeg på ideen under. Det ser jo ut som de er laget av en 10-åring da, men får si at det er en del av sjarmen, hihi :)

Cupcaksene er selvsagt helt lavkarbovennlige, og er laget på denne oppskriften. Marsipanen er laget med 2 deler mandelmel, 1 del sukrin og litt eggehvitte. Alt er farget med forskjellige styrker rød konditorfarge. Resultatet ser dere under:

breast cancer cupcake

breast cancer cupcake

breast cancer cupcake

breast cancer cupcake

breast cancer cupcake
Hihi

I november er det stemming, og om du syns Cupcaksene mine er fine og formidler Rosa Sløfe-aksjonen på en morsom måte, så håper jeg at du vil gi meg stemmen din ;) Konkurransen finner dere her!

Hva syns du? Ble de morsomme? Tror du jeg kan vinne ?


2 comments to Save the Boobs Cupcakes

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>