Spøkelser

Tror du på dem? Kan man spørre om det? jeg syns det er et dumt spørsmål. Det blir som å spørre om du tror på elefanter? Altså, enten så er de der ellers er de ikke. Jeg vil tippe at de fleste tror på elefanter, eller tror at de finnes, for det gjør de jo, haha. Men hva med spøkelser? Tror du det finnes spøkelser?

Jeg er faktisk ikke sikker. Jeg er ikke spesielt religiøs eller overtroisk, førstnevnte fordi jeg føler at menneskene har tukla for mye med «troen» i de religionene som finnes, funnet på masse regler og historier som ikke har spesielt mye med selve troen å gjøre. Sistnevnte klarer jeg ikke helt å slå fra meg heller. Jeg syns TV-programmer som «Åndenes Makt», «Den andre siden» og showet til mediumet Lisa Williams (som faktisk er helt fantastisk), er utrolig spennende. Se disse filmene er fra et av hennes live-show, så forstår du hva jeg mener:

Del 1:

Del 2:

I går fikk jeg også vite at en bekjent har hatt problemer med spøkelser, og dette er ingen bekjent som jeg ville forventet å få spøkelseshistorier av. Jeg var helt sikker på at han tulla når han sa det, men neida, han var dønn seriøs. Hele historien har fått meg til å gå fra at det er «spennende med spøkelser og det overnaturlige» til å tenke seriøst på at det faktisk kan finnes en annen side og spøkelser. Han og familien hadde opplevd elektriske problemer, skritt og lignende i mange år. Det mest spesielle var elektriske leker som fortsatte å slå seg på selv etter at batteriene var tatt ut. Sønnen har sett en mann, og for ikke lenge siden hadde de et medium på besøk, og hun kom med så mange detaljer at familien ikke kan tro noe annet. Spøkelsene i huset er familiemedlemmer som er blitt hjulpet videre, ja mediumet kunne til og med navnene på  disse, men det er visst en tredje person som hun ikke fikk helt tak i. Heldigvis er det roligere i huset, men det er ikke helt borte enda.

Jeg har selv opplevd forskjellige energier i rom, spesielt når jeg skal sove. Her vi bor nå hender det at jeg føler at det står noen ved soveromsdøren. Her om dagen fikk jeg virkelig ikke sove, jeg var HELT sikker på at det sto noen der, men hver gang jeg åpnet øynene så var det tomt. Vi låner jo et hus, så om det «bor» noen fler her, så er jo vi uvedkomne. Vi sov først i hovedsoverommet, men her sov vi så utrolig elendig at vi byttet til gjesterommet. Var det bare sengen som gjorde at vi sov så utrolig mye bedre her? Eller kanskje vi er litt mer velkommen på gjesteværelse enn hovedsoverommet?

Eller?

Nei jeg vet ikke, det er utrolig vanskelig å tro på noe man ikke kan se og ta på, noe som er der, men likevel er så diffust. Men hva skal man si? Man trodde jo jorda var flat i mange år, er det naivt å tro at det bare er et nivå vi lever på? Man må vist være litt åpen for det for å bli påvirket, som i familien over var gutten den klart mest følsomme, som også forklarte hvorfor han kunne se mannen, uten at de andre gjorde det.

Hva tror du?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments to Spøkelser

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>