Skapet er ferdig!!

Og det ble perfekt på badet :) Her er før og etter bilder:

pusse opp skap
Snart skal skapet bak også pusses opp

pusse opp skap
Teiping er viktig

pusse opp skap
Et strøk grunning. Mye igjen!

pusse opp skap
Ferdig!!

Det måtte til hele tre strøk maling + grunning, og tre strøk med gullmalingen og, puh! Neste prosjekt er kommoden. Må få en liten instruks på hvordan jeg bruker slipemaskinen, så er det bare å sette i gang :)

Jeg har også funnet en ny nettside med utrolig mye greier, dinodirect.com. Søke funksjonen var utrolig dårlig, men jeg klarte da å finne en enkel dorullholder i gull :) Gleder meg til den kommer! Frakten var også utrolig lav her, jeg betalte 10 dollar, men da får jeg den på typ 3-5 dager, man kunne også velge frakt på bare noen dollar. Man kan også betale med paypal, og det er jo en sikkerhet i seg selv!

pusse opp skap
Fin!


2 comments to Skapet er ferdig!!

  • Sara

    Så kreativ og ikke minst flink du er til å pusse opp! Skulle ønske jeg kunne vært litt mer kreativ å se slike løsninger som du ser ;-)

    • Ingrid

      er faktisk ikke så vanskelig, men det hjelper veldig å ha en kreativ sjel å gjøre det sammen med, da kommer man liksom i gang :)

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>