LCHF hotellfrokost

Lavkarbo er hvertfall ikke noe problem på norske hotell, haha! Blei mye mat det her, men så har jeg en lang dag fremfor meg og, så det er bare bra. Heller en stor frokost, enn at jeg må spise noe drit fordi jeg blir for sulten før lunsj, om i dag ikke blir før kl 13-14. Jeg leste forresten i Aftenposten i dag om en fotballspiller som måtte gi opp lavkarbo på grunn av dårlig med energi, og jeg lurer da på hvor lenge han har spist lavkarbo. For meg tok det nesten to måneder før kroppen var blitt helt vandt til kostholdet, og energinivået tilbake på topp, om ikke høyere. Men igjen, lavkarbo er jo ikke for alle, mange mener at slanke mennesker med veldig høy forbrenning er mye mer avhengig av karbohydrater enn de som bygger lett muskler og de som bygger lett fett. Man får jo bare prøve seg frem rett og slett :)

lavkarbo frokost

I går hadde jeg jo så enormt sug etter sjokolade da, det endte aldri opp med at jeg gikk, og jeg kom vel egentlig på hvorfor det suget satte i gang. I bilen på vei opp heiv jeg i meg en hel pakke med frukt-tyggis, og det skal tydeligvis ikke mere til enn det for å sette igang søtmunnen :p Men sånn er det å være sukkeravhengig, det er vel som med alle andre avhengigheter, at man bør holde seg helt unna ;)

Har du noen spørsmål rundt lavkarbo? Kanskje rundt lavkarbo og trening?


Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>