På fjellet

Ja nå sitter jeg i Branäs! Her er det skicross konkurranse i morgen, skal bli utrolig gøy å se. Branäs er et veldig lite skisted rett over svenskegrensen, ca 3 timer fra Oslo. Vurderte å finne noen langrennsspor i kveld, men trente ganske bra styrke før vi reiste, så jeg ble hjemme. Så nå sitter jeg her, mens kjæresten er på møte, og sukkersugen som fy. Så da røyk den melkefrie uken, heller kaffe med fløte enn mye annet. men jeg har ikke gitt det opp helt altså, det at man har en glipp, betyr jo ikke at man må gå helt crazy (føler mange slankere har denne innstilningen til usunn mat og godis).

branäs

Jeje, er skikkelig kos å være på fjellet da, fant til og med et lite wi-fi her oppe (kanskje ikke så bra det egentlig da), men da har jeg hvertfall noe å gjøre når kjæresten må jobbe ;)

branäs

Skal bli godt å spenne på seg alpintskia i morgen, har faktisk bare kjørt alpint en gang i år! Vet ikke om det var i år engang, men denne sesongen. Har kjørt to ganger på telemark da, men likevel, er ikke spesielt mye. Har i det minste gått mye på ski da, det hjelper jo litt ;) Jeg må si at jeg gleder meg skikkelig til å bli sterkere i benpress, for det er sykt brafor telemarksteknikken, og det blir en god del telemark i vår, og da med folk om er ganske gode på ski, gjelder å henge med ;)

Gir du opp om du glipper en gang?


Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>