The hard way

I går oppdaget jeg at disse må fryses om de skal oppbevares over tid:

lavkarbo bounty lchf
LCHF Bounty

The hard way.

Jeg hadde oppbevart de i matboden vår i en gammel tyrkisk yoghurt boks, og når jeg åpna den så jeg at det var litt mugg på en av de. «Å nei», tenkte jeg, så sa kjæresten at det er jo bare å skjære bort. Så tittet jeg på de andre, og ikke noe mer mugg. Så tok jeg en av de og brakk av en bit. Hmm, lukter okei, ser okei ut *gomle gomle*, smaker okei – yes!

Så tar jeg en stor bit til, og kjenner at NÅ var det noe som smakte rart, så titter jeg på den halvdelen jeg har igjen i hånda, og den var full av små grønne prikker. WÆÆÆ, så spytter jeg ut alt i hånda og løper opp og kaster alt sammen.

Blæ.

Så, til neste gang blir det frysern!

Så nå vet dere det.

Her er det forøvrig begynt å bli bra til innflytningsfesten. Kjæresten skal bare rive halve kjøkkenet først for å få plass til det nye kjøleskapet vårt MED fryser. haha. Men det blir nok bra ;)

 


Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>