LCHF Middag: Stekt svin og blomkålsmos

Sykt enkelt og sykt godt!

lchf middag

Beregn 1/2 blomkålshode til hver person, og ca 150 gram kjøtt (avhengig av hvor sulten da selvsagt). Del svinet i tommeltykke skiver. Stek på sterk varme på hver side. For å bevare saftigheten er et triks å ha det i en ildfast form i ovnen i en 10 minutter på ca 150 grader (ltt som biff).

lchf middag

Kok blomlål i ca 20 minutter, så av vannet, ALT vannet, og bland inn ca 1-2 ss smør per hode. Ha i litt salt og masse pepper.

lchf middag

Vi serverte med bernaise saus og cherrytomater.

lchf middag

Så godt, SÅ enkelt!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





1 comment to LCHF Middag: Stekt svin og blomkålsmos

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>