Hjemme fra Lyngen

Ja nå er vi hjemme fra Lyngen, og for en tur! Eller, vi kom hjem i går da. En veldig merkelig følelse egentlig, det var litt som å komme fra Norge til syden, for i Oslo var det jo skyfritt og 14 grader, mens i Lyngen blåste vi nesten bort, og i Tromsø var det utrolig surt og kaldt. Siden jeg var blitt forkjøla igjen var jeg ikke på ski i går, så derfor lekte vi turister i Tromsø sentrum. Skulle gjerne hatt på meg ulltights her altså! Tromsø er nok en veldig flott by, men jeg må si den var fryktelig stengt i går, og ikke akkurat mye folk ute å gikk heller, men sånn er det vel på en grå og kald søndag.

lyngen
Store Jægervasstind til venstre inn i bollen (toppen synes ikke på bildet)

På fredag gikk vi opp på Store Jægervasstind (en 7 timers tur) og på lørdag gikk vi halvveis opp Kringla. Det blåste utrolig mye, og snøblandet regn pisket mot ansktet, derav halvveis, men det holdt. På kvelden kjente jeg febern stige igjen, så helt OK at lørdagsøkten ikke blei like lang.


Halvveis oppe på Kringla i sterk motvind men like blid

Så nå pakker vi nok bort skia. Har ikke tid/penger til noe mer sprell før sommerferien nå, kanskje annet enn en og annen telttur, men det blir nok i nærområdet :)

Jeg har også benyttet litt tid i dag til å spice opp bloggen, hva syns dere? Blei det fint?

 


2 comments to Hjemme fra Lyngen

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>