Endelig ferdig!!

PUH!! Nå er vi endelig ferdig med lukinga, herremin å slitsomt det er! Men så utrolig digg da. Vi har prøvd å spare på en del planter/busker her og der, men har ikke egentlig helt peiling på hva vi har spart på. Det meste vi har spart er det som ikke har spredt seg utover alt og som ikke ser ut som ugress. Tenkte kanskje ha en liten konkurranse for dere, plante-gjettekonkurranse, jaa :) Hehe, veit det er mange av mine herlige lesere som kan mye mer om slikt enn meg! Skal se om jeg får tatt bilde av alt sammen. Nå nyter jeg hvertfall sola på terrassen, og vel fortjent er det etter 6 timer med en spade i handa! Så blir ikke noe treningsøkt i dag, den får vente til i morgen ;)

hageblogg
Multitasking – hagearbeid og tanning på en gang :) Har litt igjen i bakgrunnen her ja!

hageblogg
Finito!

Så lagde jeg en liten urtekasse som henger ute på terrassen, terrassedøra er like ved kjøkkenet så da er det bare ut å plukke da! Lot lappene stå til kjæresten kom hjem, er som nevnt ikke helt rå på planter ;)

hageblogg

hageblogg

Også planta jeg rabarbra i hagen! Det er vel det eneste jeg faktisk har plantet der, men i og med at vi sannsynligvis skal bytte hele den nederste muren føler jeg det er dumt å plante for mye. Da så jeg at vi faktisk har ganske mye gressløk og, utrolig hva som popper opp :)

hageblogg

Hva har du benyttet denne solrike dagen til? Har du løpt Holmenkollstafetten kanskje?


9 comments to Endelig ferdig!!

 • Ingrid Elisabeth

  Har det vært sol og fint vær? Jeg har tilbragt hele lørdagen inne på skolen i et mørkt rom, med generalprøve og premiere på skolerevyen. Morsomt det og da, men enda mer moro å være ute.

  • Ingrid

   Hehe, ja sola har tittet frem :) Gøy med revy da! Var faktisk scenearbeider på skolerevyen en gang, kjempemorro! Men hadde vært enda kulere å vært skuespiller :) Er det det du er?

 • Guy

  It’s genuinely very complicated in this active life to listen news on TV,
  so I simply use the web for that reason, and obtain the latest information.

 • I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz respond as I’m looking to construct my own blog and would like to know where u got this from. thank you

 • Valuable info. Lucky me I found your site by accident, and I’m shocked why this accident did not happened earlier! I bookmarked it.

 • Thanks for your exciting article. One other problem is that mesothelioma is generally the result of the inhalation of material from asbestos, which is a carcinogenic material. It’s commonly observed among laborers in the building industry who definitely have long contact with asbestos. It could be caused by living in asbestos insulated buildings for an extended time of time, Your age plays a huge role, and some persons are more vulnerable towards the risk as compared with others.

 • Hey there, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, very good blog!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>