Blogganbefaling: Just do it yourself!

Jeg er jo ganske kreativ, det er ingen hemmelighet, men det er ikke alltid jeg får tid til å være det. I helgen var jeg veldig kreativ, og en av grunnene var at jeg ble inspirert av denne bloggen: Just do it yourself! Hun er en fast leser her, og jeg sjekker selvsagt ut bloggene til alle som kommenterer :) Jeg prøvde meg blant annet på bildeholderne hun har laget, og selv om resultatet ble fint, var de ikke så veldig funksjonelle. Ståltråden jeg hadde var alt for tynn, så de klarte ikke holde på noen ting, men nå står de som de er, hehe :) Superlimet jeg hadde var også skikkelig crap, så endte opp med å borre hull i tre store skjell og bare tre de på. Har masse fine skjell jeg har samlet tidligere.

bildeholdere skjell

bildeholdere skjell

bildeholdere skjell

Her er andre kule ting hun har laget:

bildeholdere skjell

bildeholdere skjell
Denne minner meg skikkelig om en bikini fra Victoria Secret, sykt kul! Tror jeg må lage meg noe slikt :)

bildeholdere skjell
Victoria Secret

Har du noen favorittblogger inennfor kreativitet og hobby?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments to Blogganbefaling: Just do it yourself!

  • Hmm, gode tips her. Litt vanskelig å få tid til å lage så mye slikt merker jeg, men nå er det jo sommerferie og plutselig sitter man dagesvis med nada å gjøre fordi det regner.

  • Så kule ting. Jeg har store planer om å lage meg en stor ramme med pent trekk bakpå (evt tapet)med pene bånd over, til å stikke takkekort og innbydelser ol inn i. Men det blir jo aldri tid…Døgnet burde hatt noen ekstra timer

  • Nææ, så fint gjort av deg! Nå ble jeg overrasket :D Veldig hyggelig å høre at jeg kan inspirere andre :D Dumt at bildeholderne dine ikke ble helt funksjonelle, for de var kjempefine! Jeg har en giveaway nå, så da skal jeg ta med en lapp med navnet ditt på i trekningen ;)

  • DIY prosjekter er så morsomme, og jeg har tonnevis som jeg vil prøve ut. Ikke alle tar like lang tid, men det er lett å glemme prosjektene ut om man ikke har det man trenger. Stilige bilder her, bikinitoppen var utrolig fin!

    Jeg har selv gjort mange slike prosjekter, og har rundt 20 stykk på bloggen min, om det er av noen interesse :)

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>