Blåbærtur

Yepp, i dag blei det blåbærtur! Det var litt hardt å komme seg ut, for i går prøvde jeg en ny rutine i styrkesalen, nemlig 4 serier med tre øvelser x3 i hver serie uten pause, holdt seriøst på å daue! Skal selvsagt publisere øvelsene seinere. Jeg har nå gått fra et 4 splitt program, til et 3 splitt program, som er mer realistisk at jeg får til ila en uke i tillegg til kondisjonsøkter. Da har jeg beholdt de to tunge dagene, også har jeg mer eller mindre fått slått sammen de to medium tunge dagene til en slags kondisjons/fat burn økt. Og den funker, haha, det får en si!

Tilbake til blåbærene! Etter den store utfordringen å komme seg ut av bilen og få tatt de første ti stegene var vi i det minste i gang (er støl som et helv*tte. Vi gikk først til Myggheim, så rett inn i skogen på en liten sti. Først var det fryktelig utplukka, vi var faktisk ganske skuffa, men dess lenger inn i skogen vi kom, dess mer bær fant vi. Tilslutt fant vi så mye bær at vi ikke orka plukke lenger! Det blei to fulle tyrkisk-yoghurt bøtter, og det får en være fornøyd med når man plukker med fingrene. Her har dere litt bilder fra den deilige dagen :)

plukke blåbær
Solli

plukke blåbær
Myggheim

plukke blåbær
Ikke så mye bær i starten, og mye smått

plukke blåbær

plukke blåbær

plukke blåbær
Endelig fant vi de fine bærene :)

plukke blåbær

plukke blåbær
Working hands ;)

plukke blåbær
Blåbær-rensing

plukke blåbær
Dagens fangst

plukke blåbær

Nå skal jeg koke lavkarbo blåbærsyltetøy med sukrin, det blir spennende, for jeg har aldri kokt syltetøy før! Vi ha ihvertfall masse gamle glasskrukker vi kan bruke, er spent på hvor mye det blir. Skal selvsagt følge opp på bloggen :)

Liker du å plukke sopp og bær i skogen? Har du laget syltetøy før?


2 comments to Blåbærtur

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>