Det snør i Oslo!

Eller?

Her står jeg med en kunde og snakker om all snøen i Trondhim, og tar et blikk ut på gata. Hva ser jeg? Jo, snø! Masse snø, store snøflak som vrimler i lufta! Men det var jo litt merkelig, var det ikke blå himmel i dag da? Både jeg og kunden går ut, og ser at det faktisk er knallblå himmel, og konkluderer med at det må være noe annet enn snø som daler ned fra himmelen. Hva det er aner jeg ikke, men jeg må si at jeg faktisk ble litt skuffa! Det kan nesten se ut som en form for pollen, men hvorfor bare i dag? Kanskje det har vært tørt lenge nok. Eller kanskje noen har lekt med en syntetisk sovepose? I have no clue… Kanskje du har?

strikkegenser fra island

Uansett snø eller ikke begynner det å bli ganske kjølig her i bua mi. I dag har jeg tatt på meg en fantastisk strikkegenser som den islandske bestemoren til en av mine venninner laget til meg når jeg var 14-15 år. På det tidspunktet ble jeg utrolig glad for genseren, men den var nok i største laget. Og med en frykt for å se større ut enn jeg var, så brukte jeg den nesten ikke. Jeg fant den i et av de gamle skapene mine hos mamma i helgen, og nå skal den brukes! Den er jo kjempefin, og ekte islandsk bestemorgenser er det no ikke så mange som har :D Jeg har også knabbet et par av kjærestens fingervanter, så i dag skal jeg ikke fryse på henda :)

strikkegenser fra island

strikkegenser fra island

Venter du på snøen, eller kunne du tenke deg høst litt til?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>