Feeling good!

God morgen folkens, her sitter jeg og nyter en hjemmelaget nøttebar og muffins med mørk sjokolade. Selvsagt sammen med en kopp kaffe :) (følg lenkene for oppskrifter). Den herre nøttebaren jeg lagde med gojibær er faktisk helt sinnsjukt god! Jeg har mine i frysern, og bare varmer de 30 sek i mikroen. Har man dårlig tid kan man faktisk også spise de rett ut av frysern! Siden de er litt seige inni er de faktisk ikke spesielt harde :)

lavkarbo

lavkarbo

Det ble faktisk både yoga og TRX i går. Dette var den første timen med Ashtanga yoga på mitt treningssenter, og jeg skal si jeg er fornøyd. Instruktøren kjørte oss hardt, og gikk også rundt og rettet på oss noe jeg satte stor pris på. Det var dog en ting som var uvandt, det var at alt lys i salen var på. Jeg syns faktisk det nesten ble vanskeligere, for jeg ble så opptatt av å se på meg selv i speilet, og jeg må faktisk innrømme at det ikke kun var for å se om det jeg gjorde så riktig ut eller ei. Jeg blei også fryktelig distrahert av at treningstoppen min rullet seg opp hele tiden, noe som gjorde at jeg så ut som en shar peis med tanke på hvilke posisjoner vi sto i. Helt idiotisk egentlig, men i hver eneste lille pause vi hadde var all fokus på å prøve å rette på buksa eller toppen.

lavkarbo

Etter økta fikk jeg et par ord med instruktøren, hvor jeg fikk spurt henne om et par øvelser. Jeg sa også at jeg ikke har trent ashtanga yoga før annet enn hjemme, men der har man jo ikke speil. Hun sa at man faktisk ikke burde ha speil, for det distraherer for mye, og jo, haha, det har hun rett i! Hun sa også at neste gang kommer hun til å ha dempet lys gjennom timen ettersom hun nå har lært seg lysbryterne, så det tror jeg blir veldig bra. Jeg blir ihvertfall fast inventar på denne timen, neste gang med dempet lys, og en løsere og mer komfortabel treningstopp ;)

Etter yogaen dro jeg hjem for å spise litt mat. Jeg skulle egentlig på smørekurs kl 19, men fant rett og slett ut at jeg måtte prioritere å pakke for helgen. Halv ni var jeg tilbake på senteret for en 45 minutters økt med TRX. Og med tanke på hvor støl og sliten jeg var i visse muskler etter yogaen, var jeg glad for at intensiteten på denne økta ikke var ekstrem (som på TRX extreme, haha). Da hadde jeg daua.

I dag er jeg sinnsykt støl i korsrygg, skuldre, armer, mage, ja jeg er rett og slett støl i det meste fra livet og opp, men det føles så bra! Åh, sinnsykt digg å være tilbake i riktig treningsmodus, og det er merkelig hvor lite som skal til før man føler at kroppen har endret seg fullstendig! Etter bare et par treningsøkter merker jeg at man retter seg mye mer opp, man strammer liksom magemusklene litt mer hele tiden, og føler seg rett og slett slankere og «fittere» uten at man egentlig har bygd så mye muskler eller mistet så mye fett enda.

lavkarbo

Og for dere som ikke har kommet i gang enda, start i dag! Hvorfor vente til i morgen? It feels so good!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>