Armer

Armene mine har alltid vært et område på kroppen jeg aldri egentlig har vært spesielt fornøyd med. Jeg har generelt mye muskler og er ganske kraftig bygd all over, og da er det klart at dette gjelder armene mine og, og tidligere har jeg gjort mye for å dekke til de «store» armene mine. Men det siste halvåret har dette synet begynt å endre seg, og bildene jeg la ut i forrige uke, ville jeg kanskje aldri ha lagt ut for noen år siden (de i tank toppen). Jeg lurte videre på om denne endringen kommer av at jeg fysisk har forandret «form», eller av at jeg har endret syn på hvordan jeg ser meg selv?

Jeg sammenlignet et av bildene med et bilde som er fra 2009 (altså ca 4 år gammelt), og joda, man ser forskjell:

armer
Jeg føler at jeg er litt tightere og har litt mer definerte armer nå enn før, enig? Og sjekk låra, håhå!

Så det er forskjell på armene mine før og nå, men jeg har fortsatt store armer! De er fastere i fisken, og dermed, om jeg får si det selv, generelt litt penere, men fortsatt store. Så det må bety at jeg også må ha endret innstilling til hvordan jeg ser på meg selv. Jeg tror dette er dels på grunn av trenden «strong is the new skinny», som er en perfekt trend for meg (men kanskje ikke for de som naturlig har lite muskler, men alltid vært tynne), og dels at jeg har blitt eldre. Endelig er jeg stolt av å ha en muskuløs og atletisk kropp, istede for å ønske at jeg ser ut som «alle andre» jenter med slake ben og små armer!

Selv om ikke alle karer syns det er pent med jenter med for store armer, så kan jeg nå gledelig si at det gir jeg blanke i, for JEG syns det er pent, JEG liker hvordan armene mine ser ut, og det er faktisk det eneste som er viktig for meg. Dette er enda viktigere siden dette mine «naturlige» armer, og ikke noe jeg får gjort så mye med. Jeg trener aldri armene direkte (typ bicepscurl, triceps-press osv), de blir kun trent som en bivirkning av at jeg trener hele kroppen (TRX, langrenn, nedtrekk, push-ups osv), så jeg har altså ikke gått inn for å «bygge» armer. Også står de jo til resten av kroppen da! Haha, tenk om jeg hadde fyrstikkarmer til den kroppen jeg har, det  hadde sett rart ut det!

Har du oppdaget at du har begynt å akseptere ting ved deg selv som du mislikte før? Hva var årsaken til det? Fysisk eller mental endring?

 


4 comments to Armer

  • Jeg har masse strekkmerker på innse lår. Da jeg var yngre hatet jeg de virkelig, og hadde store komplekser. I dag bryr jeg meg ikke lenger:) Jeg tror mye endrer seg med årene, men er heller ikke tvil om at armene dine har blitt strammere med årene heller!

  • Gratulerer med å være fornøyd med det du har! Det er viktig å sette pris på sine egne egenskaper og trekk og ikke sammenlikne seg med andre hele tiden.. Kun bruke andre som motivasjon og inspirasjon! Stå på :-)

    MissPanini :-)

  • Hi! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having problems finding one? Thanks a lot!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>