Blåbærtur

Altså nå er det så ufattelig mye blåbær i skogen! Vi trengte faktisk ikke gå mer enn 100 meter for å bade i blåbærbusker, og selv om det var tydelig at blåbærplukkermafiaen allerede hadde vært her (vi bruker selvsagt hendene), var det kjempemye bær på buskene! Vi plukket bær i et par timer, og totalt ble det ca 2 kg. Akka er også veldig glad i blåbær, så hun går rundt og spiser rett fra busken, haha. Magen er nok sånn passelig glad for det, for i går kveld lå hun og prompa hele kvelden, herlig… Godt hun pleier å legge seg ved samboern på kvelden da (han er enklest å lure til eg kos fra ;) ).

blåbærtur

blåbærturblåbærtur
Det blei tre fulle slike :)

blåbærturblåbærtur
Rumpetroll! Og mase små frosker :)

blåbærtur
Akka fikk selvsagt bade, elsker å bade!!

blåbærtur
Her er resultatet, 400 gram i hver pose + en del villbringebær + en stooor skål med bær som vi satte i kjøleskapet

blåbærtur

Vi måtte jo selvsagt smake på bærene! Samboern hadde bær med fløte i, mens jeg valgte å dekorere mine med vaniljekesam og to knuste fedon-kjeks, nomnom!!

blåbærtur

Liker du å plukke bær og sopp?


2 comments to Blåbærtur

  • Hanne Beate

    Vi plukka også blåbær igår. Massevis i skogen nå men her var det litt tidlig ennå, får ta en tur litt seinere også. Blåbær er kjempegodt og ikke alltid det er så mye bær som iår. Molter er moro å plukke bare man finner dem og tyttebær er fint å ha i fryseren.
    Har du forresten handlet noe på Vitacost (www.vitacost.com)? Den butikken har mye til felles med iHerb og også litt billigere på noe + endel tilbud. Frakten er $9,99 på billigste alternativ, så noe dyrere enn iHerb.

    • Ingrid

      Hei! Ja, jeg sjekket det ut nå, takk for tipset :) Mener jeg har vært innom her for noen år siden, men falt faktisk mer for iHerb på den tiden. Men det er alltid morsomt å se hva andre tilbyr!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>