Fettprosent

Det er fort gjort å glemme at å gå ned i vekt ikke er mitt reelle mål. Mitt hovedmål er nemlig å gå ned i fettprosent, for muskler vil man jo beholde! Nå er det jo slik at vekta er en veldig enkel sak å måle, mens fettprosenten er det værre med. Jeg har prøvd å måle meg selv med fettklype flere ganger, men resultatene har hver gang blitt en fettprosent som er mye lavere enn hva som er realistisk. Men jeg kan jo sammenligne samme sted over tid, så da jeg kom over det øverste bildet i går så måtte jeg sjekke om det har endret seg.

fettprosent måler
April 2012

fettprosent måler

Og det har det jo gjort :) Jeg målte flere steder rundt det området for å være sikker på at jeg gjorde det rett, og jeg fikk samme tall hver gang :) Så på et års tid har jeg gått fra 9 til 2 på denne klypa, og det må jeg jo være fornøyd med :)

Her har dere skalaen, men i og med at jeg har mer fett på andre kroppsdeler enn magen er ikke denne skalaen realistisk:

fettprosent måler

Jeg er rimelig sikker påa t jeg ikke har en fettprosent på 12,5 for å si det sånn ;) Men forskjellen skal jeg si meg veldig glad for :) I går var jeg også nede i 63,3 kg, altså noe lavere enn jeg var for noen uker siden før jeg på mystisk vis gikk opp, men det kan jo være mangelen på trening disse tre dagene. I dag derimot er formen bedre så det blir en 30 økt med fult trøkk på Grit :)

fettprosent måler
Magerutene synes bare mer og mer, jippi :)

Følg meg gjerne på instagram, her legger jeg ut mange bilder før de kommer på bloggen ;) Brukernavnet mitt er ingrrid!


2 comments to Fettprosent

  • Anett

    Grattis! :-) Du må få sambo til å måle deg, umulig å få til på riktig måte selv. Du skal klype sideflesket, ryggen ved «vingene» (der man ofte får en liten bulk pga BHen)- og foran og bak på overarm – og så legger du sammen tallene. Da får du korrekt måling :-)

    • Ingrid

      Det har jeg gjort, og blir samme resultetet! Har prøvd å måle låret og sånt og, for jeg har jo faktisk ikke så mye fett på overkroppen.. Kanskje det er noe feil med klypa jeg har :p

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>