Over Head Squat

Håper alle har en flott torsdag, snart er det helg! Her er litt flere bilder fra min andre runde på Over Head Squat. Jeg fikk også kjæresten til å filme meg, noe som er kjempelurt for å se teknikken selv. Det er ikke alltid så lett å forstå hva man gjør galt bare ved at noen beskriver det for deg, så da er det ofte enklere å se selv.

over head squatover head squat
Topp: Bavac (Tone Damli kolleksjon) // Shorts: Adidas // Sko: Merrell Pace Glove barfotsko

Jeg digger virkelig denne øvelsen! Den setter krav til at hele kroppen er med på å jobbe, og man trenger virkelig ikke ha tunge vekter for å få utbytte av denne øvelsen, for mange vil det holde i massevis å starte med en trestang, den riktige stanga veier tross alt 20 kilo! Jeg klarer opp til ca 30 kilo nå, men starter med å varme opp med trestanga, så vanlig stang (20 kg), så 25 kg, så 30 kg og så en runde med 25 kg til. Jeg prøver å få til 5 repetisjoner per runde, eventuet max (tror jeg klarte 4 reps på 30 kg). Her har dere ihvertfall filmsnutten hentet fra instagram:

http://instagram.com/p/dt5Kg8rZK4/
Målet er å komme enda litt lenger ned :)

Syns du det er gøy å teste nye øvelser? Har du prøvd Over Head Squat før, og hva syns du isåfall om den øvelsen?


Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>