Fra brunette til blondine – oppdatering

En liten uppdate på håre så langt. Jeg skrev jo for leden at det ser ganske jævelig ut for tiden, men det er ikke helt riktig lenger. Det så ganske ille ut rett etter siste striping (som er den tredje hettestripingen jeg har gjort hjemme i tillegg til en runde med foliestriper hos frisør), men jeg har gjort et par tiltak siden da som har gjort resultatet langt bedre. Det skal nevnes at jeg under siste striping tok dobbelt så mange striper som det er hull i hetta og brukte to bokser med bleking til å få nok til hele håret. Her er slik håret mitt så ut rett etter stripingen:

fra brunette til blondinefra brunette til blondine

Håret var ganske orange og veldig tørt, jeg hadde egentlig tenkt å sette i en lys farge etter stripingen, men skjønte at håret ikke var helt lyst nok enda for at fargen ville ha noe særlig effekt, så jeg droppet det i frykt for å skade det enda mer. Men at håret ville bli slitt var ikke helt uventet, så for et par uker siden bestilte jeg en flaske arganolje fra iHerb (denne er helt fantastisk, du finner den her, og den koster bare 135 kr). Til min store lykke kom kjæresten hjem med akkurat denne pakken den dagen, så jeg dynket rett og slett hele håret med masse olje. Håret ble umiddelbart svært mye bedre og fikk plutselig livet tilbake.

fra brunette til blondineLife Flo Pure Argan Oil – 135 kr for 118 ml

Jeg skylte ut og vasket håret dagen etter, og hadde i Redken Blonde Glam Perfect Platinum kur i ca en halvtime. Dette er en «lillakur» som skal dempe gulskjær, og den skal egentlig være i fra 3-5 minutter. Håret mitt er jo ikke helt blondt enda, så jeg satset på å ha i kuren ekstra lenge :) Etter kuren hadde jeg i litt mer olje, og ventet til håret var tørt med å gre det.

fra brunette til blondine
Håret er fortsatt litt orange, men det ser svært mye bedre ut nå! En venninne trodde faktisk jeg hadde lagt igjen maaaange tusen hos en frisør for å få til det her, og syns det var kjempefint, da måtte jeg le litt :)

fra brunette til blondinefra brunette til blondine

I dagslys ser det også enda mindre orange ut enn her :)

fra brunette til blondinefra brunette til blondine

Jeg er faktisk veldig fornøyd jeg, se så mye blondere jeg har blitt på bare 3 uker!

fra brunette til blondinefra brunette til blondine

Nå skal jeg ta det litt rolig med stripingen, og neste skritt er å ha i en toner som heter Manic Panic Virgin Snow White som jeg venter i posten. Jeg kjøpte den på eBay her, og det skal være svært effektv for å fjerne gulskjær. Resultatet holder også mye lenger enn det man får fra lillashampo og Redkenkuren min som kun holder et par vask.

fra brunette til blondine

Drømmen er jo å bli helt blond før jul, altså skikkelig platina, men spørsmålet er om håret vil tåle det. Jeg er derimot forberendt på å klippe det en hel del når jeg er i mål, men vi får se om jeg ikke lar frisøren ta seg av siste biten med avfarging så ikke håret faller av ;)

Farger/striper du håret hjemme? Syns du resultatet blir bra? Har du gjort noen drastiske hårfargeendringer noen gang, og hvordan kom du isåfall de tilbake til din naturlige farge?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>