Sjokoladebonansa og skogstur

I går fikk jeg endelig hjem en av de nyeste quest-barene, nemlig Double Chocolate Chunk, juhuu! Jeg fikk også hjem en ny kakao med kun 20 kcal per kopp, etter tips fra en leser, dobbelt juhu! Hva er ikke bedre enn en tur i skogen enn å boltre seg i sjokolade?

questbarquestbar

Det er flott med høst altså, for det er så mye fine farger, men jeg klarer ikke å bli annet enn litt trist når det er så tåkete. En tur ut hjelper imidlertid alltid, uansett vær.

Like godt er det å komme hjem igjen og kose seg innendørs, men først en tur på posten for å hente en ny pakke fra iHerb, jeg krysset fingrene for at denne pakken inneholdt en av de to ny quest barene, og det gjorde den!

Dette var i pakken:

questbar

Quest baren syns jeg var god, men det er veldig mye sjokolade, nesten i meste laget, ja selv for en sjokoladeelsker :) Du skal like mørk sjokolade for å like denne. Det nærmeste jeg kan sammenligne den med er nok den mørkeste baren til nutrilett. I forhold til for eksempel Chocolate CHip Cookie Dough varianten så syns jeg ikke denne var like god. Den er litt seigere og mye mer kompakt, så jeg syns den passer bedre til å kutte opp i biter og spise som «godteri» enn å spise som mellommåltid.

questbar

Kakaoen var også litt så som så. Den inneholder kun 20 kalorier, og det merker man på smaken. Den smaker godt, men føles veldig utvanna og tynn. Den er nok perfekt om man trenger noe søtt etter middag, men om man skal kose seg med en kopp forran peisen ville jeg nok valgt en annen variant.

questbar

Har du prøvd noen av de nye quest-barene?


4 comments to Sjokoladebonansa og skogstur

 • heidi

  Hei Ingrid,
  jeg ble plutselig usikker når jeg nå skal handle fra iHerb. For har to produkter som kommer på 32dollar, og det tror jeg blir under 200kr. Men så er det snakk om verdi på produkter, og nesten alle produktene deres er jo på «tilbud», noen av dem bare noen cent, andre mer.. Skriver de fullprisen på pakken da? For de produktene jeg har valgt ut, med SRP$ prisen, er det langt mer enn 32 dollar.. you see?

  Et annet spm.. jeg har tenkt til å kjøpe organic raw honey, på glass, og det veier over 2kg. Den billigste shippingmetoden er da DHL på 8dollar. Jeg finner ikke at du har skrevet noe særlig om dhl, men det er greit det? eller bør jeg fortsatt velge UPS på 24dollar? er det slik at DHL må kjøre til døra? hva om jeg ikke er hjemme?
  Hva velger du når du kjøper over vekten?

  hjertelig takk for svar!!! :-) du er best!

  • Ingrid

   Hei!

   Nei discounts/savings trenger du ikke regne med, jeg skal omformulere jeg, ser at det lett kan misforstås :) På ordresiden er det beløpet som står ved siden av «Items» minus «discounts» som skal være under 200 kr, «rewards» blir derimot ikke trukket ifra!

   Ang frakt så har jo DHL 8$ frakt nå, men tidligere kostet denne over 15$, derfor var det aldri aktuelt å bruke denne, noe som er grunnen til at jeg ikke har skrevet om den. Nå bruker jeg denne når jeg handler tyngre ting som f. eks walden farms produkter, ellers bruker jeg fortatt den billigste. Og ja, de leverer som regel midt på dagen. Om du ikke er hjemme så får du en lapp også må du ringe og booke om.

   Lykke til :)

 • Lissi

  Ta double chocolate chunk baren i microen litt.. Mmmm..Blir som myk kake :-) En av mine favoritter av Quest bars i tillegg til strawberry scheescake.. Har egentlig likt alle jeg har smakt, men man får jo sine favoritter :)

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>