Test av Quest Nutrition Peanut Butter Cups

Finally er den her! Quest Cravings Protein Peanut Butter Cups (de kunne ikke gjort navnet litt lenger?). Jeg fikk denne i posten i går, og måtte selvsagt teste den med en eneste gang (ja jeg satt faktisk foran postkontoret og gumlet sjokolade).

Disse koster litt mer enn de andre barene (typ en dollar, så ikke noe å bry seg om egentlig), og de inneholder litt mer kalorier; 240 vs 170 som de vanlige barene inneholder. Nå er ikke dette en vanlig bar da, og man kan fint holde seg til å spise én (pakken inneholder to «cups») da de er ganske mektige. Da blir det bare 120 kcal, et perfekt lite mellommåltid når men er litt fysen eller når man trenger noe søtt etter middag. De er hovedsaklig søtet med sukrin, men inneholder også litt stevia og sukralose. Sukralosen vil vi jo egentlig ikke ha, men det er veldig lite, så min mage har hvertfall ikke merket noen effekt av dette enda :)

Quest peanut butter cups

Så til smaken! Vel, jeg ble vel ikke akkurat revet med av begeistring. Misforstå meg rett, jeg kommer definitivt til å ha problemer med å holde meg unna disse, men man skal være forberedt på at de er ganske tørre. Den første biten var litt som å ta en t-skje med kanel i munnen, men etter kort tid ble det mye bedre. Den mindre kresne (som meg) kommer til å digge dem, men den kresne bør nok holde seg unna, og heller kjøpe disse. Jeg elsker alt med sjokolade på, så det blir nok ikke siste gang jeg kjøper disse :)

Quest peanut butter cups

Quest peanut butter cups
Her kan man faktisk se at de er ganske tørre

Har du prøvd noen av produktene fra Quest Nutrition? Hva er din favoritt?


8 comments to Test av Quest Nutrition Peanut Butter Cups

 • under opplæring

  Fikk disse på døra i går og jeg blei såååååå skuffet!! Skal si bildet lyver noe veldig her….var ikke mye flytende deilig innhold i disse…bare kjempe knusktørt og alt for salt peanøttguffe….. blæh…. tror ikke jeg engang kommer til å klare å spise disse…fysjom… giiiid man kunne få bestille en og en sjokolade som man kunne smake på så slapp man slippe og gjøre slike bomkjøp… :-( uhu…. kanskje jeg får prøve meg på cookie dough neste gang og håper de gjør susen! ;-)

  • Ingrid

   Ja, de vil du nok like mye bedre :) Jeg sluker disse da, selv om de er tørre, men så spiser jo jeg alt med sjokolade på, men cookie doughen vil jeg tro de fleste liker, for de er skikkelig gode! Kjipt å kjøpe en hel boks når man ikke liker dem ja, men kanskje du har en venninne som er like sær som meg som liker dem?

 • Tina Svendsen

  Hei! Jeg ser du er en aktiv kunde på iHerb. Har vurdert å bestille forskjellige matprodukter derfra, men har lest UTROLIG MYE negativt om iHerb´s international shipping. Flere sier at de ikke får varene sine og har blitt snytt for flere hundre kroner.. Og når de sender mail om at de ikke har motatt varene sine, så vil ikke iHerb svare. Kan du fortelle meg om ditt forhold til iHerb?:)

  • Ingrid

   Hei! Jeg har kun mistet 1 av over 270 pakker jeg har bestilt, så det kjenner jeg overhodet meg ikke igjen i. Og posten kan miste pakker de og, så jeg tviler sterkt på at dett er fordi de ikke har sendt den, de har ganske strikte rutiner på det. Men jeg sendte også en epost om at jeg ikke hadde fått pakken og fikk ikke svar, så dette kunne de blitt bedre på. Har du lyst til å sende meg noen av lenkene du har lest? Ble litt nysgjerrig :) Jeg kan ihvertfall ikke si at jeg er redd for å bestille pakker herfra, og de svarer på andre henvendelser jeg har sendt (det kan ta litt tid, men de svarer som regel). Om duer redd for international shipping så får du heller bestille med dhl express, den koster bare 25 kr mer nå :)

 • Hanne Beate

  Jeg har ikke mistet en eneste pakke jeg har bestilt. På FB-siden deres er det mange som skriver om det, men det er nok helst de som bor i land med dårlig postgang, – så problemet ligger nok heller i deres eget land.
  Jeg har ikke sendt mail til de noen gang, men sendt de melding på FB, og da svarer de veldig kjapt (tror de får mange mailer og da tar det sin tid å svare på de). Sendte de bl.a. melding om de kunne begynne å ta inn duften Passionfruit-Guava i serien Deep Steep + shampooen derfra, og nå har de begynt å selge det (takket være meg, hihi ;-) ))

 • Tina Svendsen

  Takk for svar!
  http://www.resellerratings.com/store/iHerb
  Her er det en del.. :)
  Når du bestiller pakker, deler du opp bestillene dine til under 200kr? For jeg har også opplevs at nettsider som samarbeider med dhl exspess, får utrolig høy toll.:)

  • Hei!Sjekk ut iHerbguiden i menyen over så får du svar på alle slike spørsmål og mere til :) handler aldri for over 200 kr nei, og dhl har et ekstra gebyr på 130 kr eller noe.. hilsen ingrid :)

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>