Perfekt søndag

På søndag tok vi turen ut i en ny ukjent skog ovenfor Drammen. Kjæresten ville jakte, og jeg ville fiske, så vi kjørte opp til Rustadveien og delte på oss der. Samboern gikk inn i skogen for å lete fugl, og jeg og Akka trakk opp til et lite vann hvor vi tenkte å lage bål og fiske. Planen var å gjenforenes til lunsj hvor pølser sto på menyen.

En skikkelig fin søndag var det, og en veldig flott skog, men jeg stusset litt når jeg ble forbikjørt av flere litauere på den avstengte grusveien. Vel fremme forsto jeg hvorfor, de holdt på å bygge ved demningen av det lille vannet, og ikke bare det, i vannet var det knapt noe vann! Vannet sto kanskje 15 meter lavere enn hva som så ut til å være normalt, så dette lignet mer på en ørken enn et koselig lite fiskevann, haha. Så fiske ble det ikke, men det ble bål og det kan jo være like koselig det :) Jeg fant masse tørr «driv-ved» langs den gamle vannkanten, så jeg fikk fin fart i bålet etterhvert. Godt å ligge i sola og lese bok og, mens Akka kunne springe rundt å prøvesmake all veden jeg hadde funnet, viktig med kvalitetskontroll!

jakt og fiske

jakt og fiske

Etterhvert kom også kjæresten, og pølsegrillingen kunne starte. Pølser, bål, sol og kakao, ikke en søndag å forakte dere :)

jakt og fiskejakt og fiske
Tror jeg faktisk blei litt solbrent gitt!

Etterpå ble det sofakos og vafler til middag (ny oppskrift kommer). En helt perfekt søndag altså :)

Savner du snøen eller nyter du mildværet her på østlandet?


4 comments to Perfekt søndag

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>