Glad av sjokolade

Endelig helg dere, skal du noe spennende i helgen? Jeg må bare dele et par bilder jeg tok under svenskehandelen vår forrige helg, litt fredags-morro rett og slett ;) Det er ingen hemmelighet at mange jenter blir et lite ekstra hakk lykkeligere når noen nevner ordet sjokolade, og det er kanskje også grunnen til at jeg fant en rekke med sjokoladeplater midt blant alle bind og tamponger på Ica Maxi i Karlstad. Jeg lo godt for meg selv når jeg sto der, og man kan jo lure på om det er en kvinne eller en mann med en pms-utfordrende kone som har plassert dem der. Først tente jeg at de var feilplassert av en kunde, men neida, de var priset og alt!

glad av sjokolade

Og det så enda mindre tilfeldig ut når jeg så at den respektive sjokoladen heter «God & Glad Choklad» ;) Kanskje det er en veldig smart produktplasserer som har vært på ferde?

glad av sjokolade

Men det er jo helt rett. Sjokolade er en god følgesvenn i PMS-dagene, hvertfall for meg! Om jeg ikke har noe sjokolade liggende så blander jeg sammen ettellerannet med kakao og sukrin og mumser i meg, nomnom :) For disse to dagene er de eneste dagene jeg syns det er vanskelig å kontrollere matinntaket, det føles nesten litt som i «gamledager» når jeg var sukkeravhengig. Heldigvis går det fort over da, så konsekvensene blir ikke så alt for store. Det er vel den forbannelsen vi kvinner på leve med, men det får vi tåle, får ta det som en månedlig test ;)

Hvordan håndterer du PMS dagene? Blir det litt ekstra snop, eller klarer du å holde deg unna?


3 comments to Glad av sjokolade

  • Så morsomt! Syns ikke sjokoladen passet inn, egentlig.

    Jeg håper på at dagene går forbi og at jeg ikke blir så dårlig av smertene jeg får. Så for meg blir det nok litt mindre mat enn vanlig, og ikke noe spesielt kose mat.

  • Bente

    Hei! Du har en veldig fin blogg, du er ei flott og reflektert dame! Ble så glad da jeg fant iHerb guiden din, har bestilt derfra nå. Hilsen Bente som kunne vært mora di og vel så det. Klem og god helg!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>