Behind the scenes – hvordan få de perfekte krøllene raskt og enkelt?

Om noen trodde det var enkelt å ha kort hår, så tar de jaggu feil! Det er mer styr enn å ha langt, og for min del er det egentlig bra, for jeg kan ikke si at jeg har brydd meg så veldig om hvordan jeg har sett ut på håret på ganske lenge. Når jeg farget det mørkt begynte jeg ihvertfall å gå med det litt løst, før det gikk jeg jo kun med håret opp i en ball. Lekkert? Nooot… Nå har jeg ihvertfall blitt hekta på krøller, og jeg forsøker å finne den enkleste måten for meg å få fine krøller som holder lenge. Til nå har jeg testet vanlig krølltang, en krølltang-føner og ruller. På bildet under har jeg brukt krølltang og en stor mengde hårspray. Det fungerte greit, men jeg måtte krølle håret flere ganger og spraye mer og mer for å få krøllene til å sitte, altså noe jeg ikke har tid til å gjøre hver dag. Resultatet ble forøvrig veldig fint, men jeg har prøvd å se om det er andre måter jeg enklere kan få samme resultat på.

kort og krøllet hårkort og krøllet hår

Under her har jeg prøvd noen rimelige ruller fra eBay! Jeg tok de i når håret var fuktig, også fønet jeg det til slutt tørt. Resultatet ble dessverre ikke så bra (gadd ikke engang å ta bilde av det). Krøllene er nok litt små for å få de ønskede bølgene, og håret ble veldig krusete.

krøller

Siden håret mitt er ganske slitt nå så blir det fort krusete, men det hjelper å føne det ut. Så vinneren av min lille test er derfor fønekrølleren jeg fikk i bursdagsgave av en venninne for noen år siden. Jeg bruker den når håret nesten er tørt, og har i litt hårspray etterpå. Håret blir mye mindre krusete og resultatet blir naturlig og fin :) Fønekrølleren jeg bruker er fra Remington og heter Airstyler. Jeg fant ikke akkurat den pakken jeg har, men du får en tilsvarende hos elkjøp for 599, med enda flere deler enn det jeg har. Jeg bruker for det meste den store krølleren som sitter på på bildet under. Den har krølltagger som man kan trekke inn, så man kan krølle håret opp, trykke på en knapp så taggene trekkes inn, også er den enkel å dra ut av håret. Dette er genialt om man lett får floker som meg :)

krøller

Og angående floker, så må jeg bare skrive om børsten jeg bestilte på eBay her for leden, nemlig Tangle-Tamer! Denne er bygd på samme prinsippet som Tangle-Teezer, men den har håndtak. Den er opprinnelig laget for barn, men det bryr ikke jeg meg om, for den er helt genial! For første gang kan jeg, som er så urolig hårsår, gre håret mitt helt uten at det lugger! Jeg slipper å røske i når jeg børster, så det er jo langt mindre skadelig for håret også. Det beste er at jeg nå kan gre håret når det er vått, for det var helt umulig før, da ville jeg isåfall ha revet med meg halvparten av håret, haha. Så sliter du med floker, evt er veldig hårsår, så anbefaler jeg denne. Du finner den i rosa eller sort på eBay her.

krøller

Pleier du å krølle håret? Hvordan syns du det er best å gjøre det? Hvilken hårbørste er din favoritt?


5 comments to Behind the scenes – hvordan få de perfekte krøllene raskt og enkelt?

 • Ingvild

  Jeg har brukt krøllstav, og syns det fungerer best. Selv har jeg gorgeous sin, men Mast sin fungerer også fint. Anbefales! Lett å håndtere, gir fine krøller og går fort.

 • Hanne Beate

  Jeg har skulderlangt hår som jeg krøller inn nederst + at jeg krøller litt på panneluggen. Jeg bruker også fønekrøller/krøllbørste i fuktig hår, og synes det fungerer best. Min er kjøpt på Europris og er av merket Melissa. Det viktigste er at krølldelen kan tas av og vaskes.
  Min favorittbørste er Tangle Teezer, men vil tro at den med håndtak er lettere å bruke.

 • Ny leser

  Hei Ingrid!

  Åh for en suuper blogg du har! Jeg har vært innom båre moteblogger, og treningsblogger og annet, men finner at jeg kjeder meg for de skriver kun om en ting. Har savna en blogg med variert innhold både mat, hverdagsting, kosthold, trening og tøffe jenteting ;) Synes du er ei knall tøff jente, og gleder meg til å følge bloggen fremover ! :) Godt nytt år!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>