Sjokolade-sjokolade-sjokoladeee!!

Jeg ELSKER sjokolade! Da er det flott at det finnes noen sunnere alternativer enn melkesjokolade der ute :) Jeg har testet to nye produkter fra iHerb, and I love them!

Det første produktet er kakaonibs fra Frontier. Jeg har allerede testet flere andre produkter fra Frontier, og de er kjent for å ha organiske og rene produkter. Når jeg fikk hjem posen i posten ble jeg overrasket over hvor mye det var. Jeg fylte opp hele dette kruset (er vel på ca en liter) og hadde til og med ikke plass til alt! Hele posen koster ca 89 kr, mye mindre enn hva du må betale for en brøkdel av mengden i Norge.

iherb

Kakaonibsene drysser jeg som regel over yoghurt, CC eller tilsvarende. De er laget av 100% kakao og fulle av antioksidanter!

iherb

Det andre produktet jeg har testet er disse super sjokoladekjeksene fra Go Raw. De er glutenfrie, hvetefrie og helt uten nøtter, så de passer for de fleste. De passer også for de som kun spiser raw mat. Smaken var ført litt uvant, men guri å avhengig man blir! Hele posen holdt på å ryke med i ett jafs, og kjeg kan love dere at den er tom nå (er jo tross alt en hel uke siden jeg fikk de i posten ;) ). Posen koster ca 26 kr, og inneholder over 50 må kjeks,  ikke mye for et slikt produkt spør du meg :)

iherb

iherb

Har du prøvd noen av disse produktene, eller kunne du tenke deg å prøve? Hva bruker du kakaonibs til?


1 comment to Sjokolade-sjokolade-sjokoladeee!!

  • I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz answer back as I’m looking to design my own blog and would like to know where u got this from. kudos

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>