Trenger sommerferiehjelp!

Åh, google er ikke amarbeidsvillig dere, men hvordan skal google finne sommerferien min når jeg ikke aner hva jeg egentlig ser etter? Vi har tenkt en stund at vi snart må finne ut av hva vi skal gjøre i sommer, men vi klarer rett og slett ikke å bestemme oss!

Så, derfor håper jeg noen av mine kjære lesere kanskje kan hjelpe meg? Jeg er jo ikke så enormt bereist akkurat, men jeg vet sånn noenlunde hva jeg vil ha, jeg har bare ingen aning om hvor jeg finner det! Her er hva jeg ønsker på min ferie (den jeg har i hodet akkurat nå, men det kan jo forandre seg):

 • Det må være varmt der! Helst mellom 20 og 30 grader i snitt, vil jo ha litt sol i ferien :)
 • Vakker natur skader ikke!
 • Det må ligge i nærheten av vann, men om dette er hav eller innsjø er ikke så nøye
 • Mulighet for aktiviteter (surfing, sykling, dykking, fotturer, via ferrate – you name it)
 • Muligheter for litt vestlig shopping og ikke bare souvernirbutikker
 • Det hadde vært flott med likesinnede. Et sted hvor mange sportsinteresserte reiser og lite preg av «turistfelle» og barnefamilier som ikke beveger seg utenfor hotellsonen.
 • God stemning, et livlig uteliv og glade folk :)
 • Gjerne et litt ekte sted som er definert av genuin interesse for hva stedet har å tilby, og ikke formet for mye av de uendelig mengdene med turistene som reiser dit
 • Vi vil helst ikke betale så mye mer enn 3000 for flybilletten (per pers), og det bør ikke være mer enn 8 timers reise (yep, thats the catch!)

thailandDette liker jeg! Synd det er i Mae Nam, Thailand!

Finnes det et slikt sted? Det er vanskelig å beskrive den følelsen jeg leter etter egentlig. Vi var i Riva del Garda i fjor som vi syns var veldig flott, masse likesinnede mennesker som var der for å sykle mountainbike eller windsurfe. Det vi savnet var nok at byen var veldig liten – ingen shopping og vanskelig å finne en OK restaurant.

roadtrip italia tyskland

roadtrip italia tyskland

Et annet sted jeg kunne tenke meg å reise tilbake til er Jimbaran, Bali. Mye surfere som reiser hit, en del familier, men det er OK, relativt stor by med god shopping, helt OK restauranttilbud, og et bra uteliv. Men det er for langt å reise, det tar nesten to dager en vei, og vi har ikke tenkt til å være borte mer enn to uker. I tillegg så har det vist blitt ganske turistifisert siden jeg bodde der for 8 år siden, så det er jo ikke sikkert jeg liker det like godt nå!

Det vi vil unngå er en reprise av kretaferien vår for to år siden. Altså, den var fin den, på det tidspunktet orket vi ikke så mye annet enn å ligge på stranda uansett.  Men vi bodde på et Apollo femstjerners hotell, men det lå utenom alt annet og var proppet med barnefamilier og folk som ikke forlot hotellet hele uka. Vi leide bil et par dager, og det var det beste vi gjorde, men selv de nærmeste byene var ikke spesielt spennende. Ganske elendig mat og uendelige boder med souvernier, kopier og billig drit. Det hele føltes svært lite ekte, og vi følte oss vel egentlig ikke så veldig mye rikere når vi reiste hjem. Nå forventet vi ikke så mye annet da, vi trengte bare sol og fri etter en svært lang periode uten ferie, og det fikk vi.

kreta

kretakreta
Flott på Kreta altså, men lite inspirerende og følte oss ikke helt hjemme på det hotellet her

Jeg tror det vi er mest redd for er å havne et sted hvor vi kommer til å kjede livet av oss. Vi vil jo gjerne slappe av på ferie, men vi klarer ikke å slappe av skikkelig uten en eller annen form for aktivitet. Det beste er jo om det krever lite av oss for å komme i aktivitet, og da er det perfekt om det ligger rett utenfor døra ;) Det betyr ikke at det må være spektakulært, men jeg slapper aller best av når jeg har fått gjort noe, enten det er å padle en time i kajakk eller shoppe i et par timer ;) Jeg vil til et sted hvor jeg helst ikke vil reise hjem fra!

Jeg tror den største utfordringen er å finne et slikt sted uten å reise veldig veldig langt, men det finnes kanskje håp likevel? Har du vært eller hørt om et slikt sted?

Om du har andre ferietips du tror passer oss så fyr løs! Vi er enda åpne for andre typer ferie, og vurderer også USA og Canada som reisemål. Man kommer jo faktisk til New York for 4000 kr per pers, men så vil vi ikke være i New York i to uker heller. Kanskje det finnes områder i nærheten som også kan være verdt å besøke? Dette er så vanskelig!! Og et stort luksusproblem, i know ;)


105 comments to Trenger sommerferiehjelp!

 • Vi reiser til bilbao i mai, det skal visst være fint? Men kanskje mer for kunstinteresserte enn sport? Rapport kommer garantert i bloggen!

 • Hanne

  Korsika! Her har du alt: god mat, hyggelige folk, sol og strand og FANTASTISK natur :)

 • Hanne Beate

  Hva med Madeira? http://no.wikipedia.org/wiki/Madeira
  Jeg har ikke vært der selv, men foreldrene mine var der for noen år siden. Fantastisk og frodig natur, og fint å gå på levadaene/kanalene.

  Her finner du også litt info fra Star Tour:
  http://www.startour.no/feriereiser/Portugal/Madeira/?gclid=CI2ei9rF6bwCFSgewwodmDYAlA

 • June

  Lofoten har allt utenom garantien for hva gjelder været;) Supert for surfing, klatring, fotturer, sykkel+ Mye god lokal mat, god stemning ute, vakker natur, nær vannet;) Hehe. Kanskje ikke helt det du tenkte;) Portugal har fin natur og gode kite- og surfe muligheter. Om dere noen gang skal bruke enda mer tid/penger, så anbefaler jeg Kauai:) Det fyller alle kravene bortsett fra pris og reisetid.

 • Anett

  Jva med å backpacke (loffe) i den greske øyverden ? Masse skjønne små og store øyer, blir man rastløs så flytter man bare på seg, og finner du paradiset så blir du :-)
  Lurte på en helt annen ting – skal bestille noen kalsiumtabletter for sønnen min fra iHerb – men blir s+å usikker på hva som klassifiserer som legemiddel og hva som ikke gjør det ? Vil jo nødig at pakken blir stanset i tollen og slikt. Hva tror du om disse : http://www.iherb.com/Nature-s-Plus-Source-of-Life-Animal-Parade-Calcium-Children-s-Chewable-Supplement-Natural-Vanilla-Sundae-Flavor-90-Animals/7531#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=calcium&rc=10561&sr=null&ic=3

  • Ingrid

   Hei! Jeg rekker dessverre ikkeå gå igjennom listene nå, men det jeg pleier å gjøre er å se på ingredienslisten og se om jeg finner dem i noen av de tre listene (lenker finner du under «tips» på iherbguiden i menyen over). Det er ikke alltid jeg er helt sikker når jeg bestiller, men det går som regel bra :) Tusen takk for reisetips, det er lagt til som alternativ :)

 • Silje

  Jeg har flere perfekte reismål i kategorien du beskriver. Men pris og reisetid matcher ikke.
  For tropisk, autentisk feeling, med muligheter for surfing, dykking, kiting, etc og IKKE turistfelle anbefaler jeg å reise til

  – San Juan del Sur, Nicaragua
  – Caye Caulker, Belize
  – Mexico (unngå turistområdene)
  – Jamaica (unngå turistområdene)
  – Santa Cruz og San Diego, California
  – Sri Lanka

  • Ingrid

   Tusen takk for masse gode tips Silje!! Har også funnet mange plasser som er «out of reach», får planlegge litt bedre neste år, da har jeg til og med oppsparte feriedager ;)

 • Liv Kristin

  Jeg kan anbefale Dubai! Litt usikker på om det kan være litt i varmeste laget der på sommern…. Der er det vann/strand, et OK badeland, MASSE shopping (jepp visakortet mitt fikk kjørt seg der….!), masse aktiviteter å finne på, til og med å stå på ski!, tror ikke du finner så mange barnefamilier der og mulig å få tak i billige flybilletter:-)

 • Sånn bortsett fra temperaturen – Island! :) Ikke det billigste ferielandet, men definitivt spennende! Og jeg kan garantere varme basseng! Om du nå velger Den Blå Lagune (som koster litt) eller et av alle de billigere anleggene i Reykjavik eller ellers i landet. :)

 • Bevc

  Kan virkelig anbefale Kroatia. Ikke for turistifisert enda, god mat og mye å gjøre. Var der for et par år siden og da ble det dykking, langtur i nasjonalpark, rafting og padling. Det ble også tid til avslapping på strand, sightseeing og litt shopping. Billige flybilletter og man kan få billig rom/leiligheter hos private. :)
  Vi har nettopp bestilt tur til Kreta på samme hotell som dere var på, og ble litt bekymret da jeg så det du hadde skrevet om det :S Slik jeg fant bloggen din btw, veldig inspirerende så kommer nok til å fortsette å følge med! :)

  • Ingrid

   Hei! Det hørtes veldig bra ut, hvor i kroatia var dere? Ang turen til kreta så er det egentlig ingenting å si på selve hotellet, det var veldig flott det altså, og vi bodde på den delen av hotellet hvor det var lite barnefamilier. Men du får nok en mye mer spennende reise etter å ha lest blogginnlegget jeg skrev! Problemet for oss var at vi hadde gjort ganske lite research på forhånd (var mest opptatt av å komme oss avgårde da vi var helt ferdige), og måtte bruke en del tid der nede på å finne ut av hva som var bra å gjøre. Det finnes bla en større by ikke så langt unna vi ikke var innom, denne skal vist være veldig bra! I tillegg leide vi bil bare to dager, men det skulle vi nok gjort hver dag :) det at jeg ikke ønsker en gjentagelse er også basert på at vi ikke orket å finne på så mye spennende der nede, men det er klart at mulighetene er mange! Tror du får en kjempeflott tur, bare pass på å finne aktivitetene selv, de som tilbys på hotellet er rådyre i forhold til andre arrangører!

   • Bevc

    Får satse på Kreta blir bra ja! Vi hadde fly til og fra Dubrovnik, og var først der et par dager. Fantastisk område å padle i kajakk i tillegg til sightseeing og god mat hvis du går utenom gamlebyen. Vi leide bil og reiste rundt. Var i makarska og på øyene Hvar og Brac. Begge øyene har masse dykke muligheter. Vi hadde et par flotte dykk der. Vi var innom Split og shoppet litt, men der var ikke maten så god syns vi. Så tok vi en tur til Trogir og Krka nasjonalpark som var flott. Rafting var på cetina-elven. Veldig hyggelige folk, i Kroatia, selv om det var få som kunne skikkelig engelsk. Ingen innpåslitne selger heller! Vi bodde kun hos private som leide ut leiligheter som vi enten fant på nett underveis, eller vi fikk anbefalt av andre vi hadde bodd hos. Hadde jeg skulle reist dit igjen ville jeg bestilt flere av overnattingene på forhånd, da det noenganger ble litt stress å finne et sted midt på sommeren. Det tar selvfølgelig litt mer research å reise slik enn gjennom reisebyrå, men man ser jo landet på en litt annen måte.

 • Hanne

  Berlin har alt seier berre eg! Utallige sykkelstier rundt byen som er kjempeenkle å peile seg inn på, spesielt med kart. Mange mange vann og innnsjøer, grønne skoger, skjønne småbyer rundt byen potsdam, kopernick osv) åpne marker. Ein kan bu i byen og ha lange dagsturer, kan og ta med telt og ha lengre turer. Berlin er og en svært hundevennlig by! De fleste hunder går uten bånd her. For to år sidan var det en del regn her om sommaren, men i fjor var det masse sol og varmt. Eg blei iallefall knall brun av berlin sommaren. Byen kan tilby alt på lista di for en billig penge, overnatting, mat og flyreisen hit er rimelig. Blir det ikkje denne sommaren anbefale eg sommartur med god tid her en annen gong :D

 • Sandra

  Anbefaler madeira på det varmeste.. :) skal tilbake der fler ganger, vakker natur! Eneste er vel at det ikke er sandstrender der

 • Mauremor

  Det er veldig mange flere fine steder rundt Gardasjøen.. vi var i Sirmione og der var det flere fine restauranter, litt shopping, deilig gelato og det beste badevannet. <3 Hvis man har bil der, så kan man ta dagstur til andre byer rundt Gardasjøen, besøke fornøyelsesparken Gardaland (og badeland) eller dra på kjøpesenter hvis det er av interesse. Vi tok også en dagstur til Venezia. Fjellene rundt Gardasjøen er helt nydelige også, vil tro det er mange muligheter for fine turer der. :) Dere som liker ski og sånt kunne jo kombinert Italia med å besøke de flotte sommerskisenterene i Nord-Italia?

 • Tina

  Las playitas på Fuerteventura :)

 • A motivating discussion is definitely worth comment.
  I do believe that you should publish more on this issue, it may not be a taboo subject but typically people don’t speak about such topics.

  To the next! Best wishes!!

 • Hey there! Do you use Twitter? I’d like to follow you
  if that would be okay. I’m absolutely enjoying your blog and look forward to
  new updates.

 • Thank you for another magnificent post. Where else could anyone get that type of information in such an ideal way of writing? I’ve a presentation next week, and I’m on the look for such information.

 • Hi! Do you know if they make any plugins to assist with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success. If you know of any please share. Thanks!

 • I am really enjoying the theme/design of your website. Do you ever run into any web browser compatibility issues? A few of my blog readers have complained about my blog not operating correctly in Explorer but looks great in Safari. Do you have any solutions to help fix this problem?

 • I simply want to tell you that I am just all new to weblog and absolutely loved your website. More than likely I’m going to bookmark your blog post . You absolutely have great stories. Cheers for revealing your web site.

 • I just want to say I’m beginner to blogs and honestly savored your web-site. Most likely I’m likely to bookmark your blog post . You amazingly have excellent writings. Cheers for sharing with us your web page.

 • Many thanks for bothering to line this all out for all of us. This write-up ended up being extremely useful in my opinion.

 • I’ve been browsing on-line greater than 3 hours today, yet I by no means found any fascinating article like yours. It¡¦s pretty worth sufficient for me. Personally, if all site owners and bloggers made excellent content material as you probably did, the web shall be much more helpful than ever before.

 • Hello there, I found your website via Google while looking for a related topic, your web site came up, it looks great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

 • The next time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I imply, I do know it was my choice to read, but I truly thought youd have something fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could possibly repair in case you werent too busy searching for attention.

 • Greets! I was looking at your site for the first time while at work and wanted to drop a line that I really liked it. I wanted to share my site too. You can learn about past life quizzes there. Check it out if you’re interested. Thanks!!

 • I need to verify with you here. Which isn’t one thing I often do! I get pleasure from reading a publish that can make people think. Additionally, thanks for allowing me to remark!

 • I got what you intend, appreciate it for posting .Woh I am thankful to find this website through google. «Since the Exodus, freedom has always spoken with a Hebrew accent.» by Heinrich Heine.

 • Generally I do not read article on blogs, however I wish to say that this write-up very forced me to take a look at and do it! Your writing style has been amazed me. Thanks, quite great post.

 • My brother suggested I might like this web site. He was entirely right. This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

 • Thank you, I have recently been searching for information about this subject for ages and yours is the best I’ve discovered so far. But, what about the conclusion? Are you sure about the source?

 • I think other website proprietors should take this web site as an model, very clean and excellent user genial style and design, let alone the content. You’re an expert in this topic!

 • Someone essentially help to make seriously articles I would state. This is the first time I frequented your website page and thus far? I surprised with the research you made to make this particular publish incredible. Excellent job!

 • I have been exploring for a little bit for any high-quality articles or blog posts in this sort of house . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this website. Studying this information So i’m happy to convey that I have a very just right uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I such a lot definitely will make certain to don’t omit this web site and give it a glance regularly.

 • Wow! This can be one particular of the most helpful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Actually Magnificent. I am also a specialist in this topic therefore I can understand your effort.

 • I like what you guys are up also. Such intelligent work and reporting! Carry on the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my site :).

 • I’ve recently started a web site, the info you offer on this website has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work. «A physicist is an atom’s way of knowing about atoms.» by George Wald.

 • I precisely needed to appreciate you all over again. I’m not certain what I could possibly have made to happen without the solutions provided by you relating to my topic. Entirely was the depressing case in my circumstances, however , viewing your specialised manner you resolved that took me to weep over happiness. I am just grateful for the guidance and as well , expect you realize what a great job you are always carrying out training some other people all through your blog post. I know that you haven’t come across any of us.

 • This is very interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your excellent post. Also, I’ve shared your site in my social networks!

 • I have not checked in here for a while because I thought it was getting boring, but the last several posts are good quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend :)

 • The longer we dwell on our misfortunes, the greater is their power to harm us’ By Voltaire

 • W88

  Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I’m very glad to see such great info being shared freely out there.

 • I precisely needed to say thanks once again. I do not know the things I would’ve handled in the absence of the type of ideas revealed by you regarding my subject. Certainly was a real frightful crisis for me, however , seeing a new specialized tactic you resolved that made me to weep for delight. Now i am happier for your support and in addition pray you recognize what a powerful job you have been undertaking educating many people with the aid of your web site. I am sure you have never got to know any of us.

 • I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz respond as I’m looking to construct my own blog and would like to find out where u got this from. appreciate it

 • Hello.This post was extremely fascinating, especially because I was investigating for thoughts on this subject last Tuesday.

 • Good write-up, I am normal visitor of one’s web site, maintain up the nice operate, and It’s going to be a regular visitor for a lengthy time.

 • Please let me know if you’re looking for a article author for your site. You have some really great posts and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an email if interested. Thanks!

 • I have been reading out many of your articles and i can claim pretty clever stuff. I will surely bookmark your site.

 • Hiya, I am really glad I’ve found this info. Nowadays bloggers publish only about gossip and web stuff and this is actually annoying. A good blog with exciting content, this is what I need. Thank you for making this web site, and I will be visiting again. Do you do newsletters by email?

 • Hey there, You’ve done a great job. I will definitely digg it and personally recommend to my friends. I am confident they’ll be benefited from this website.

 • Some really great blog posts on this internet site , regards for contribution.

 • Awesome write-up. I am a normal visitor of your website and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I will be a regular visitor for a long time.

 • Hi there. I discovered your blog via Google whilst looking for a similar topic, your website came up. It seems good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks to visit then.

 • Hiya, I’m really glad I’ve found this information. Nowadays bloggers publish just about gossip and internet stuff and this is really frustrating. A good site with interesting content, this is what I need. Thanks for making this website, and I will be visiting again. Do you do newsletters by email?

 • Hey there. I found your blog by way of Google at the same time as searching for a related matter, your site got here up. It seems to be good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks to come back then.

 • Awesome post. I’m a normal visitor of your site and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I’ll be a frequent visitor for a long time.

 • Awesome write-up. I’m a regular visitor of your web site and appreciate you taking the time to maintain the nice site. I will be a regular visitor for a really long time.

 • Awesome write-up. I am a regular visitor of your web site and appreciate you taking the time to maintain the nice site. I will be a regular visitor for a really long time.

 • Awesome write-up. I’m a normal visitor of your website and appreciate you taking the time to maintain the nice site. I’ll be a regular visitor for a really long time.

 • Hello There. I found your blog using msn. That is an extremely neatly written article. I’ll make sure to bookmark it and come back to learn more of your helpful info. Thank you for the post. I will definitely comeback.

 • Hello there. I found your site via Google while searching for a related matter, your web site got here up. It appears to be great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks to visit then.

 • Hiya, I am really glad I’ve found this information. Today bloggers publish only about gossip and web stuff and this is really annoying. A good website with exciting content, this is what I need. Thanks for making this website, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

 • Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I’m very glad to see such magnificent info being shared freely out there.

 • Hello there. I discovered your website by way of Google even as looking for a comparable matter, your site got here up. It seems great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks to come back then.

 • I truly appreciate this post. I have been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thank you again!

 • Awesome write-up. I am a regular visitor of your site and appreciate you taking the time to maintain the nice site. I will be a regular visitor for a really long time.

 • Hey there. I found your site by the use of Google whilst searching for a related topic, your website got here up. It appears great. I have bookmarked it in my google bookmarks to come back then.

 • Awesome write-up. I am a normal visitor of your web site and appreciate you taking the time to maintain the nice site. I will be a frequent visitor for a long time.

 • Hiya, I am really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish just about gossip and web stuff and this is actually frustrating. A good web site with interesting content, that is what I need. Thank you for making this web-site, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

 • Hey there. I found your web site by means of Google while searching for a related matter, your website came up. It looks great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks to come back then.

 • Hiya, I’m really glad I’ve found this information. Today bloggers publish only about gossip and net stuff and this is actually annoying. A good blog with interesting content, that’s what I need. Thanks for making this website, and I will be visiting again. Do you do newsletters by email?

 • Awesome write-up. I am a normal visitor of your site and appreciate you taking the time to maintain the nice site. I’ll be a regular visitor for a really long time.

 • The following time I learn a blog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I do know it was my option to read, however I really thought youd have one thing attention-grabbing to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you would fix in the event you werent too busy on the lookout for attention.

 • Hiya, I’m really glad I’ve found this information. Today bloggers publish only about gossip and net stuff and this is really irritating. A good website with exciting content, this is what I need. Thanks for making this site, and I will be visiting again. Do you do newsletters by email?

 • Hey there. I discovered your website by the use of Google even as looking for a related topic, your website came up. It seems to be great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks to visit then.

 • Hey there. I found your site by way of Google while searching for a related matter, your website came up. It looks great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks to visit then.

 • Good article and straight to the point. I don’t know if this is in fact the best place to ask but do you guys have any thoughts on where to employ some professional writers? Thanks in advance :)

 • Hey there. I found your blog by way of Google while looking for a similar matter, your site came up. It appears to be good. I have bookmarked it in my google bookmarks to come back then.

 • Awesome post. I am a regular visitor of your web site and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I’ll be a frequent visitor for a long time.

 • Hi there this is kinda of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

 • Awesome post. I am a normal visitor of your website and appreciate you taking the time to maintain the nice site. I will be a frequent visitor for a long time.

 • Hiya, I’m really glad I’ve found this info. Today bloggers publish just about gossip and web stuff and this is actually annoying. A good blog with interesting content, this is what I need. Thanks for making this site, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

 • Awesome write-up. I am a normal visitor of your website and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I will be a regular visitor for a really long time.

 • Hiya, I am really glad I’ve found this info. Today bloggers publish only about gossip and internet stuff and this is actually frustrating. A good blog with exciting content, that’s what I need. Thanks for making this website, and I will be visiting again. Do you do newsletters by email?

 • Thank you, I’ve recently been searching for information about this topic for ages and yours is the greatest I’ve discovered so far. But, what about the bottom line? Are you sure about the source?

 • Awesome post. I’m a regular visitor of your site and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I’ll be a frequent visitor for a really long time.

 • Hiya, I’m really glad I have found this information. Today bloggers publish just about gossip and web stuff and this is actually irritating. A good site with exciting content, that is what I need. Thank you for making this web site, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

 • Awesome write-up. I am a regular visitor of your site and appreciate you taking the time to maintain the nice site. I’ll be a frequent visitor for a long time.

 • you are actually a good webmaster. The web site loading pace is amazing. It sort of feels that you’re doing any distinctive trick. Also, The contents are masterpiece. you’ve performed a fantastic process in this matter!

 • W88

  Some truly nice and utilitarian information on this website, besides I think the design has fantastic features.

 • Hey there. I found your site via Google even as looking for a comparable subject, your site came up. It seems good. I have bookmarked it in my google bookmarks to visit then.

 • Hiya, I am really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish just about gossip and internet stuff and this is actually frustrating. A good site with exciting content, that is what I need. Thanks for making this web site, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

 • Awesome write-up. I’m a normal visitor of your site and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I will be a frequent visitor for a really long time.

 • Hello there. I found your blog by way of Google at the same time as searching for a comparable topic, your site got here up. It appears great. I have bookmarked it in my google bookmarks to visit then.

 • Awesome post. I am a normal visitor of your website and appreciate you taking the time to maintain the nice site. I’ll be a regular visitor for a really long time.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>