Fortsatt snø i marka!

Er skisesongen over? Å nei dere! Det er fortsatt snø i marka! Ikke så mye kanskje, men snø, det er det :) Men jeg må innrømme at det ikke har blitt så mange turer i det siste. Det været her frister liksom ikke så mye, men vi kom oss ut på ski torsdag kveld. Det ble ikke mer enn en mil, men når man ikke kommer seg på ski før klokka åtte så rekker man ikke å gå så veldig langt om man skal i seng rundt ti! Føret var faktisk overraskende bra, litt sugete selvsagt, men vi hadde helt OK feste med rød voks, og ganske god glid. Jeg har enda ikke tatt frem klistertuben, og glad er jeg for det for det er virkelig noe herk! Angående langrennsmålet mitt på 500 km så ligger jeg litt bak da. Jeg er oppe i 365 km og har da 135 km igjen, kanskje litt hårete å nå i mars :p Men det blir jo litt ski i påsken også skal vi snart på en alpetur, og da tar vi faktisk med langrennsskia (i know, we are freaks!).

langrennsblogg

I dag skal vi derimot en tur til skibakken for å teste nye støvler! Jeg kjøpte meg nye støvler i fjor, og jeg viste der og da at jeg måtte blokke de ut. jeg har hatt et par turer allerede i år, men det er faktisk rene smertehelvette å ha de på over lenger tid. Nå har jeg vært på surefoot og fått blokka de, tilpasset innersåler og satt i varme (juhuu). Skal bli skikkelig spennende å teste ut, kanskje det blir min første gang med behagelige støvler? jeg har jo så vanvittige breie føtter, men dette er første gang jeg faktisk blokker ut støvlene mine (jeg burde gjort det mye før vett).

Har du tenkt deg på ski i helgen, eller har du allerede vært på ski?


Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>