New pants!

Det var en som ville ha buksetips her, så da får det vel bli buksetips da! I forrige uke gikk jeg amokk på Nelly, jeg hadde egentlig tenkt til å kjøpe meg ny bikini (sittet og planlagt sommerferie over lengere tid nå), men endte opp med tre ny bukser i tillegg. Buksene var på 70% salg, og alle sammen satt som støpt, så dere kan tro jeg var fornøyd :)

Den første buksa er fra merket Svea og heter Gunilla Jeans. Jeg har kjøpt et par Svea-jeans fra Nelly før og syns den var litt romslig i størrelsen (jeg bruker normalt strl 27-28 i strechbukser, den jeg hadde var strl 27), så jeg valgte en modell mindre, altså 26. De var litt trange å få på, men etter en dag var de nesten for løse, så pass på å velge minst en størrelse mindre enn du normalt bruker!

bukser på nelly

Den andre buksa er fra Maison Scotch, damelinjen til Scotch & Soda. Modellen heter Parisienne Jeans. Her valgte jeg strø 27, og jeg hadde ikke fått på meg noe mindre! Den kunne ikke vært større heller, men siden denne buksen har litt mindre strech så var det litt tøft å få den på første gangen :p

bukser på nelly

Dent tredje buksa jeg kjøpte er også fra Maison Scotch. jeg var litt spent på denne, for den er ganske fargerik, og jeg syns ikke den satt så bra på modellen, men den satt bra på meg! Jeg har dessverre ikke fått tatt bilde av denne på enda, men det kommer ;) Modellen heter faktisk også Parisienne Jeans, men den er laget i et annet materiale enn buksen over, om er mye mer strechy. Denne satt ikke like tight, men størrelsen var likevel veldig bra til meg, en keeper der altså.

Begge blusenemine er fra HM, den øverste kjøpte jeg i fjor, så den får man nok ikke tak i lenger, men den nederste er helt ny :)

Det ironiske er at bikinien jeg bestilte ikke passet, så den var det eneste som gikk i returboksen, hehe :) Jeg trodde nemlig denne var vattert, men det var den ikke (står at den er foret, men jeg fant ikke mye til for…). Det står også at man skal kjøpe en størrelse større enn man normalt bruker, så jeg kjøpte M, men puppa ble som sand i to poser i denne toppen, not nais!

Handler du klær på nett, eller syns du det er vanskelig å finne riktige størrelser? Hva er det siste du handlet av klær på nett?

Dette innlegget inneholder sponsrede lenker


6 comments to New pants!

 • Jeg handler treningstopper på nett og truser, ellers er jeg så utenfor standard i størrelse at det er helt umulig, det meste må prøves, eller i det minste sees først. Med 152 cm, men godt med former er det håpløst å satse på at bukser eller topper med knapper foran passer… Har kjøpt 2 ulike ganske dyre sports-bh’er på nett etter å ha lest masse «tilbakemeldinger» om hvor fantastiske de er, den ene var til og med best i test for et par år siden. Skjer ikke igjen for å si det sånn… *sukk*

  • Ingrid

   Huff, nei jeg handler ikke så veldig mye klær på nett selv, og mye har gått i returen, men noen ganger har jeg vært heldig :)

 • Kristine

  Hei Ingrid :-)
  Jeg vil bare si at jeg finner utrolig mange tips på bloggen din. Også lurte jeg på om du kunne hjelpe meg. Gi meg noen tips og råd. Jeg er som deg, ikke akkurat overvektig men har lagt om til lavarkbo ala Hexenberg for å slippe søtsug, føle meg bedre og få mer energi. Men jeg har skikkelig søtsug og blir nærmest gal. Hva skal jeg gjøre? Jeg trenger hjelp!

  • Ingrid

   Hei! Nei vettu, søtsug er noe skikkelig herk! Det er faktisk ikke så mye annet enn å komme seg igjennom det værste (tar opp til et par uker, men det værste er nok over etter en uke). Det jeg ofte syns fungerer er å lage søte ting uten sukker, altså bruke sukrin istedenfor. Du finner mange søte, men sukkerfri, oppskrifter og tips her på bloggen, klikk på tabben «oppskrifter» i menyen over her :)

 • Kristine

  Ja, det er noe herk. Vet liksom ikke helt hva jeg skal gjøre. Vil ikke lage for mye søtsaker heller, da blir det alt for mye kalorier. Trenger noen gode motivasjonstips ;-)
  Ellers så har jeg prøvd en del av oppskriftene dine. Masse digg her. Jeg finner mye inspo hos deg :-)

 • A person essentially help to make seriously posts I would state. This is the first time I frequented your web page and thus far? I surprised with the research you made to create this particular publish amazing. Excellent job!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>