Hvor ofte handler du på iHerb?

Selv handler jeg ganske ofte på iHerb. Det varierer litt mellom når jeg handler inn helt nye produkter, men visse produkter prøver jeg å handle inn før jeg går tom (har vist blitt en del av dem ja).

Det jeg lurer på er hvor ofte du handler på iHerb!

 • Hvilke produkter handler du mest av?
 • Hvilke er du blitt fullstendig avhengig av?
 • Hvor ofte handler du inn helt nye produkter?
 • Hvordan kommer du frem til hvilke produkter du skal kjøpe?

Her er mine 8 mest kjøpte produkter over tidene:

1. Flytende omega-3 med appelsinsmak

Flytende Omega-3 med appelsinsmak. Smaker som Sana-Sol! Bruker denne i morgenshaken min, og er av veldig god kvalitet! Anbefales på det varmeste!

iherb

2. Biologisk nedbrytbare hundeposer

Nedbrytbare hundeposer! Disse har perfekt størrelse, tar liten plass og gjør at «avfallet» kan kastes i matsøpla (ute). Om jeg skulle miste en er det heller ingen krise, i og med at de er nedbrytbare :) De er også veldig solide selv om de er tynne, hadde jo vært krise om det gikk lett hull på dem!

iherb

3. Nestle kakao uten tilsatt sukker (dessverre selges ikke denne lenger)

Kakaodrikk som blandes med varmt vann. 8 porsjonsposer. Denne var stor favoritt så lenge den ble solgt, nå ha rjeg gått over til Options Belgian Chocolate som bla selges på Kiwi :)

iherb

4. Quest Nutrition Chocolat Chip Cookiedough

Favoritten blant alle quest barer! Denne liker nok selv de kresne av oss :) Noen av quest barene er litt spesielle, men denne smaker dessert!

iherb

5. Quest Nutrition Coconut Cashew

Kjempego quest bar som er ganske søt men også veldig seig. Den er ikke så hard som mange av de andre questbarer, å denne er fin å ha med på tur når det er kaldt ute. Noen av barene blir helt umulig å spise om de har ligget kaldt!

iherb

6. Walden Farms kalorifri sjokoladedip

Stor favoritt til både yoghurt, CC, kesam (både vanilje og vanlig) og iskrem. Ikke så god alene, men veldig god sammen med noe annet :)

iherb

7. Kosttillskudd med hvitløk og ingefær

Et naturprodukt med hvitløk og ingefær, som hjelper meg med å holde meg sunn og frisk hele året. Burde vel helst spist det i sin naturlige form, men er ikke alltid så flink til da, og da er dette et svært godt alternativ

iherb

8. Quest Nutrition Banana Nut Muffin

Lenge en favoritt blant quest barene, frem til Chocolate Chip Cookie Doug kom ;)

iherb

 


4 comments to Hvor ofte handler du på iHerb?

 • Mauremor

  Jeg har akkurat gjort mitt første kjøp på iherb. :D Søndagsshopping. <3

  Jeg handlet nå for under 200 kr, men jeg vil gjerne kjøpe flere ting.. kan jeg gjøre en ny bestilling med en gang og så kommer det i en egen pakke? Sånn mtp toll.. Eller må jeg vente en dag for å være sikker på at de ikke legger alt i en pakke?

  Jeg har forøvrig fulgt din anbefaling av Questbar (chocolate chip ble første kjøpet), og jeg skal kjøpe mer av det du anbefaler, gleder meg allerede. :D

  • Ingrid

   Det er bare å handle rett etterhverandre, så kommer det i forskjellig pakke :) god shopping!

   • Mauremor

    Takk for svar :) Jeg fant det egentlig ut når jeg leste bruksanvisningen din ang. iherb.. veldig nyttig. :)

    Jeg så på proteinpulverene du har kjøpt, hvilket ville du valgt hvis du skulle kjøpt det for første gang? Og hva bruker du det til? Jeg tenker kanskje jeg skal ha det til shaker og evt. pannekaker. Har du en anbefaling?

    • Ingrid

     Jeg ville gått for chocorite chocolate supreme! Den er kjempegod i smoothies og alene og god å bake med. Ellers er vanilje (samme merke) kanskje aller best til å bake med, litt mer nøytral, men veldig god :)

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>