Tid for grilling – mine favorittprodukter til grillmaten!

På tirsdag grilla vi for første gang på terrassen, og det var så deilig! Herlig å komme hjem til vår, ja nesten sommer! Man kan vel kalle det sommer når det er 17 grader kl 20 om kvelden?

iherb blogg

Jeg elsker å lage grillspyd med grønnsaker. Jeg har som regel kjøttet ved siden av, enten på spyd eller i hele stykker, og det er fordi grønnsakene og kjøttet trenger forskjellig steketid.

Men marineres må det, for å få en skikkelig grillsmak! Her har jeg brukt Walden Farms kalorifrie grillsaus på både grønnsaker og kjøtt. På kjøttet har jeg også blandet inn litt olje, for å få en fin stekeskorpe. Av krydder så bruker jeg Simply Organic grillkrydder for grønsaker og Simply Organic «Spicy Steak» på svinefilletene. Mmmm!! Det er utrolig mye smak i disse krydderne, og tenk dere at denne dressingen er helt uten kalorier! Det er en del salt i den da, men jeg spiser ekstremt lite salt ellers, så jeg tror det skal gå bra ;)

iherb blogg

Har du tatt frem grillen enda? Hva er din favorittmat på grillen?

Nå kjører jeg forresten en morsom konkurranse på Facebooksiden iHerbguiden! Sjekk ut konkurransen her :)


Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>