Sommerutfordringen dag 15 + en enorm utfordring fra Helly Hansen

Whoop-whoop! 15 dager inn i sommerutfordringen, og på tide med en oppdatering! Som forventet så har det ikke gått like raskt nå som helt i starten. Men det har heldigvis roet seg ned for begge to, så vi ligger fortsatt fryktelig likt! Jeg skal deriomot ta noen grep fremover, og utfallet av disse håper jeg gjør at jeg vinner hele skiten :) Ikke bare skal jeg vinne sommerutfordringen, men jeg skal trene meg opp til å løpe Nordmarkstravern!!

treningsblogg

Det er akkurat slik jeg føler når det gjelder å løpe Nordmarkstravern, kanskje mest som nederste bilde til høyre. Jeg er litt likegyldig akkurat nå tror jeg, jeg vet faktisk om det er benektelse, eller om jeg faktisk tenker «jaja, det går sikkert bra», noe som ikke hadde vært så uvanlig. Noen kaller meg naiv, jeg kaller meg optimistisk :)

Jeg løp halvtravern i fjor, og var fast bestemt på at det skulle jeg ikke gjøre igjen, om ikke det ble på impuls. Nå gikk det jo egentlig ikke så bra å gjøre dette på impuls da, jeg ble syk i over en måned etter å ha løpt i fjor, og siden jeg skal løpe dobbelt så langt i år så kan det være lurt å prøve en annen metode. Trene for eksempel.

nordmarkstravernnordmarkstravern
Fra Halvtravern 2013

Dette er derimot også en utfordring, fra ingen ringere enn Helly Hansen. Jeg og en koselig gjeng andre bloggere skal være med i The Dare – hvor målet er å løpe Nordmarkstravern 06. september. Om 4 måneder. FIRE måneder. Og nå løper jeg knapt 5 kilometer :p For dere som ikke vet hvor lang Nordmarkstravern er så kan jeg fortelle deg at dette løpet er TRETTI kilometer langt, ja dere hørte riktig, 3 mil!

Det positive denne gangen er at jeg har min helt egne løpetrener som skal følge meg hele veien frem. Det tror jeg blir nøkkelen for å få dette til i år. Når jeg driver med løpetrening på egenhånd så har jeg en tendens til å bli litt ivrig og løper på meg både skader og sykdom, og det er jo ikke helt gunstig når man skal løpe 30 km gjennom skogen. Jeg skal forhåpentligvis møte PTen denne uken for å få et tilpasset opplegg. Da skal jeg også få masse kult Helly Hansen stæsj som jeg kan løpe rundt i, jej :) Vi var og prøvde størrelser i forrige uke, og jeg må si at jeg bare elsker de nye fargene i korall!

treningsbloggSkoprøving, digger de rosa terrengskoene!!

Så, tilbake til sommerutfordringen! Her er tallene for dag 15. Som sagt, ikke så mye endring, men det vil jo alltid gå litt opp og ned :)

Start: 66,9
Dag 5: 65,6
Dag 10: 64,6
Dag 15: 65,3
Mål: 62,8
Ned: 1,6
Igjen: 2,5

Selv om jeg har gått opp på dag 15 i forhold til dag 10 så er jeg ikke så veldig bekymret. Det er et par andre faktorer som spiller inn, både hvilken tid i måned det er og hvordan disse dagene ligger i forhold til helgen. Jeg har også vært nede i 64,3 i mellom disse dagene, så at jeg plutselig har gått opp er nok ikke så sannsynlig. Men vet dere, jeg kan spekulere i evigheter, det beste er å vente å se til dag 20 – om jeg fortsatt ligger på stedet hvil er det på tide å gjøre noen endringer, men det skal jeg jo allerede ;)

Whopwhop! Lykke til med DIN sommerutfordring!!


3 comments to Sommerutfordringen dag 15 + en enorm utfordring fra Helly Hansen

 • Mauremor

  Gleder meg til å lese mer om dette. :)

 • Mauremor

  Postet forrige kommentar litt for raskt.. jeg lurte på hvilket merke skoene er? Og så har jeg nått ned 8 kg nå! :D Så nå går det rette veien igjen. :)

  Du er kjempeflink og utrolig motiverende. :) Etter innlegget ditt om økologiske matvarer, så har jeg faktisk blitt mer bevisst på dette.. Takk. :)

  • Ingrid

   Hei! Så ikke denne kommentaren før nå :) Gratulerer med vektnedgang!! Kjemegøy å høre :) Skoene er fra Helly Hansen, elsker de fargerike terrengskoene altså! Så faktisk at de er på tilbud på xxl nå ;) Ja, jeg spiser ikke BARE økologisk nå, men langt mer enn før, og e-stoffer unngår jeg mer eller mindre 100% – en herlig følelse :)

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>