Endelig! To perfekte bikinier for små pupper!

Om du er som meg og ikke eier det største overstellet, er det ikke alltid enkelt å finne fine bikinier. Jeg har prøvd meg på et par på Nelly, men problemet er jo at modell-frøknene der har dobbel F-cup, og det gjør det vanskelig å forestille seg hvordan bikinien vil se ut på meg.

Sist jeg handlet hadde jeg derimot superflaks! Jeg har en hel kurv full av bikinier, men siden jeg har gått ned en del i vekt siden i fjor så er de fleste litt for store. Nå er jo jeg en aktiv person, og liker ikke å ligge så mye stille på stranda, så det å ha for store bikinier er ikke helt optimalt. Et stup så henger både truse og bikinitopp rundt knærne :p

Men, jeg fant altså to modeller jeg er kjempefornøyd med. Fargene fungerer godt til min vinterbleke hud, og passformen var helt topp!

Jeg kjøpte begge bikiniene i størrelse S topp og M truse. Jeg bruker normalt BH i B-cup og jeans i størrelse 27/28 som referanse.

Den første bikinien er fra Wonderland og heter Cut Out Bikini Set. Den koster bare 179 kr for toppen og 129 kr for buksa, not bad! Toppen er vattert, og vatteringen kan tas ut om ønsket. Jeg elsker detaljene på toppen av bikinien! Trusa passet også perfekt og var helt normal i formen (altså ikke en sånn halvtanga som knapt dekker noe av stumpen. Bikinien finner du på Nelly her.

bikini for små pupperbikini for små pupperbikini for små pupper

Den andre bikinien er fra Sunseeker og heter Splash Floral Halter Set. Denne er litt dyrere; 499 for toppen og 379 for buksa – men ikke ille det heller. Toppen var sykt fin! Koppene er formet og foret, og ga meg en flott, feminin fasong. Litt mindre sporty, og litt mer lekker enn den andre ;) Jeg kjøpte faktisk bare toppen da jeg har en hel del bikinitruser jeg kan bruke. Også var jeg redd for at det ble litt vel mye mønster for min bleke kropp med trusa til. Settet finner du her.

bikini for små pupperbikini for små pupperbikini for små pupper

Du kan også kjøpe delene hver for seg. Legg begge delene i handlekurven, og fjern den delen du ikke vil ha :)

Så nå er jeg klar for sommerferie! Jeg har vel enda ikke røpt hvor vi skal i sommer? Det får jeg ta i et senere innlegg tenker jeg ;)

Hvilken bikini syns du var finest?

Dette innlegget inneholder annonselenker


4 comments to Endelig! To perfekte bikinier for små pupper!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>