Back in business

Åh, det er hardt å være tilbake dere! På en måte er det herlig å løpe på tredemølle igjen, da får jeg virkelig se hvor langt jeg har kommet, men det er likevel tøft. Nå har jeg sprunget ute hele sommeren, og jeg må jo ærlig innrømme at det kanskje ikke har blitt like mange intervaller som planlagt :p Men jeg har fått løpt da, og stolt er jeg av det!

løping
Klær sponset av Helly Hansen // Suunto Ambit2 S White lån av Suunto

Derimot liker jeg å komme tilbake til rutiner. Selv om ferie er bra, så går tiden fryktelig fort når man ikke har rutiner syns jeg. Derfor prøver jeg å ha litt rutiner i ferien og. Stå opp tidlig er en av dem, og selv om det selvsagt er noen unntak, så føler jeg at jeg får utrolig mye mer ut av dagen om jeg står opp tidlig. Det blir også tid til en lang og avslappende frokost. Men hverdagen har litt mer rutiner enn ferien, og jeg kjenner at det er enkelre å få trent nårman har fastere rutiner med faste dager og tider hvor man trener. Så det skal bli deilig å komme tilbake til dette også :) Det er faktisk bare knapt én måned til Nordmarkastravern, så her er det bare å stå på!!

Trener du like mye i ferien som ellers? Syns du det er greit, eller savner du også rutiner for å få skikkelig kontroll påt reninga?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments to Back in business

 • Får ikke trent i det hele tatt på sommeren om det er varmt og det har det jo vært nå i lengre tid. Jeg går en tur, men varmen tar knekken på meg. Så jeg klarer ikke mye mer en den turen, det er utrolig trist, jeg har jo lyst til å bevege meg mer og trene.

  • Ingrid

   Huff, jeg skjønner det. Det har blitt en del sykling på meg faktist, det er enklere å få til i varmen. Løping har jeg måtte ta veldig tidlig på morningene, men selv da er det litt for varmt!!

 • Amanda

  Må bare si at jeg elsker bloggen din! Jeg kommenterer ikke så ofte, men jeg setter veldig pris på innleggene dine. Du skriver så variert, interessant og liker veldig din fornuft og sunnhet som skinner gjennom! Også er du veldig søt! :)

  Var bare det jeg ville si. Ha en fortsatt fin dag!

 • Hanne

  Om sommeren blir det nesten ikke styrketrening, men heller MASSE turer i skog og mark ;) Så har ikke så dårlig samvittighet egentlig, så lenge jeg er aktiv. Men det blir tungt å starte opp med styrketrening igjen nå ja :p

  • Ingrid

   Ja, samme som meg det. Blitt lite styrke i ferien, og kan ikke si at jeg er i gang igjen enda :p Neste uke kanskje ;) Neida, jeg skal nok begynne før, men det er litt herk!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>