Ny økologisk proteinbar!

Juhuu, jeg har funnet meg en helt ny, fantastisk proteinbar! Denne er økologisk, inneholder svært få ingredienser og smaker kjempegodt! De er også glutenfri, melkefri, ja fri for de fleste allergener utenom kokos og mandler. Det er alltid litt risikosport å handle nye barer på iHerb, for man må som regel kjøpe store pakker, mend enne gangen traff jeg blink :) Baren er av merket Squarebar og du finner alle variantene her. Jeg prøvde smaken Cocoa Coconut :)

proteinbar

Jeg likte smaken veldig godt, men den var ikke noe for kjæresten. Kakaosmaken er ganske intens, så det er en fordel at du liker mørk sjokolade.

proteinbar

proteinbar

Én bar inneholder 220 kalorier og passer seg godt som et sunt mellommåltid :)


2 comments to Ny økologisk proteinbar!

  • Linn

    Disse så spennende ut, nye iherb tips er bra! :-) Men hva tenker du om karbohydratinnholdet/sukkerinnholdet?

    • Ingrid

      Altså, jeg syns ikke det er helt gærent jeg. Jeg spiser ikke disse så ofte, og de er en herlig variasjon til questbarene. Jeg er i en litt dårlig periode ang karber akkurat nå, men jeg har ligget veldig stabilt leeeenge hvor jeg kunne spise litt mer karber enn for strengeste lavkarbo, og da er disse innafor. Man får rett og slett bare se på hva man spiser resten av dagen, og se om det er plass til litt karber fra disse, hos meg er det det :)

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>