Test av ansiktsoljer fra Marina Miracle

For noen måneder siden dumpet det tre nye produkter ned i postkassen min. 100% naturlige ansiktsoljer fra Marina Miracle, et helnorskt produkt, laget i Norge. Jeg har testet ansiktsoljer før, og egentlig ikke fått noe spesielt resultat, så jeg kan vel si at jeg ikke hadde de største forventningene. Men om jeg først skal prøve noe nytt, så ville jeg gjøre det på ordentlig.

marina miracles

Jeg fikk med en ansiktsolje, ett nattserum og et serum til øyevippene. Nattoljen skal brukes maks 3-4 kvelder i uken og inneholder fruktsyre. Denne syren bryter ned døde hudceller og lar de nye komme fram. Ved overbruk så kan syren bryte ned de friske, levende hudcellene, så det er viktig at man ikke bruker den hver kveld. Det gjorde jeg i ca. en måned, men huden min så ikke ut til å ta skade av det. Det står tydelig bak på flasken, og jeg leste det, men jeg ville ikke blande inn andre produkter mens jeg testet dette. Det jeg derimot ikke tenkte på, som Marina tipset meg om, var at jeg kan bruke den vanlige ansiktsoljen de kveldene jeg ikke bruker nattserumet. Siden jeg har ganske tørr hud nå på høsten så har jeg brukt økologisk, kaldpresset arganolje disse kveldene. Øyevippeseumet skal brukes hver kveld.

Nattserumet kan du med fordel bruke som en kur to kvelder i uka etter en god rens og skrubb av huden.

marina miracles

Det er fryktelig enkelt å bruke disse produktene. Du rister flasken, klemmer pipetten, drypper 4-5 dråper i håndflaten, og smører inn ansiktet. Man skulle tro at man ble veldig fet i ansiktet av å smøre seg med olje, men neidu. Oljen trekker veldig raskt inn, og den føles serdeles fresh og lett å ha på seg.

marina miracles

Så nå har jeg brukt disse i tja, hvertfall 1,5 måned, og jeg er strålende fornøyd! Altså virkelig! Jeg var spent på hvordan produktene ville være på min hud da jeg sliter mye med hudormer og kviser, men nå er huden min nesten helt fin! I forrige uke kommenterte faktisk mamma at hun syns huden min var blitt så mye finere, og i helgen sa svigermor akkurat det samme (uten at de to har snakket med hverandre i mellomtiden). Jeg ser meg jo selv i ansiktet hver dag, og da er det ikke like enkelt å få med seg disse endringene, men jeg har definitivt fått færre kviser på haken og i pannen, og huden er langt i fra så tørr og rød som den var før.

Jeg kommer definitivt til å fortsette å bruke disse produktene. Jeg kan med hånden på hjertet si at dette er første gang jeg faktisk har registrert en tydelig forandring i ansiktshuden min når jeg har prøvd noe nytt, og første gangen jeg har fått kommentarer fra andre. I tillegg lukter de utrolig godt, de er deilige å smøre på, og det føles veldig bra å bruke naturlige, rene oljer uten masse giftstoffer. Jeg har prøvd serumet til øyevipper og, men i og med at jeg ikke tok noen før bilder, så er jeg faktisk ikke sikker på hvor bra det fungerer.

Jeg har en skikkelig problematisk hud på høsten; med kviser, tørr hud, fet hud osv, og det kan være vanskelig å sminke seg. Nå bruker jeg bare litt dekkstift og et tynt lag med mineralpudder, og det holder i massevis :) Det er skikkelig deilig å være i en «god sirkel». Desto penere huden blir, desto mindre sminke bruker jeg, desto penere blir huden. Har i mange år vært i motsatt sirkel, hvor huden bare ble værre og værre og krevde mer og mer sminke, og ble desto værre av all sminken :p

Så nå håper jeg de kommer med en rens og, jeg vil hvertfall stå først i køen :)

Produktene finner du på hjemmesidene til Marina Miracle her.

Nå har vi fått en flaske til menn som samboern skal teste. Han er nok av de største kritikerne man kan finne (smøre olje i ansiktet liksom?), så skal bli spent å høre hva han synes :)

Inneholder annonselenker.


1 comment to Test av ansiktsoljer fra Marina Miracle

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>