Veldedighet

Jeg promoterer ikke så mye veldedighet på bloggen. Ikke fordi jeg ikke støtter veldedighet, men jeg syns mange kampanjer er så utrolig kommersialiserte. Bruken av gråtende søte barn er liksom ikke så troverdig lenger; man må finne på noe nytt, være mer ærlig. Også vet jeg heller ikke hvor alle penga havner. De havner sikkert rett hos de fleste, men ja, jeg kan rett og slett ikke nok!

Det er ikke lenge siden jeg promoterte en veldighet her på bloggen, og nå skal jeg promotere en til. Den forrige var aksjonen til Specksavers. Jeg digget den fordi de kun vil ha dine gamle briller, og gamle briller tror jeg er vanskelig å misbruke. Det er så utrolig enkelt, for hvor mange sitter ikke med et par briller eller to som ikke lenger har rett styrke? En utrolig enkel, ærlig og kjempeflott aksjon av Specksavers. Du kan jo lese mer om den her om du vil :)

Den jeg skal promotere i dag liker jeg fordi den er såpass nær. Kirkens bymisjon samler inn penger for å kunne servere julemat til de som ikke eier nåla i veggen. For 80 kr gir du bort to middager, og man kan gjøre det enkelt ved å sende SMS «GLEDE» til 2490. Jeg liker at man får vite såpass konkret hva pengene går til. Om ikke alt går til middag er kanksje ikke det så farlig, men man føler seg jo litt nærmere det man støtter da, enn at pengene forsvinner inn i en enorm organisasjon.

kirkens bymisjon

Pleier du å gi til veldedige formål? Hvorfor eller hvorfor ikke?


1 comment to Veldedighet

  • Ann-Helen

    Dette støtter jeg også hvert år, det er så fint å føle at man kan bidra til noe nært også:) Gratulerer så mye med familieforøkning:)

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>