Hjemmelaget lavkarbo sjokoladepålegg

Det er ikke første gang jeg skryter av hjemmelaget sjokoladepålegg, men dette ble faktisk enda bedre, så jeg må bare skryte litt til. Om du syns Philadelphia med smak av melkesjokolade er god, kommer du til å elske denne. For å være helt ærlig så er jeg sånn passe glad i Philadelphia med melkesjokolade, og syns denne oppskriften er MYE bedre! Det beste er at du kan tilpasse mengde søtning og kakao etter egen gane, også er den jo sukkerfri, altså lavkarbo. I tillegg blir den skikkelig fluffy og herlig, og den holder seg slik!

Hjemmelaget sjokoladepålegg

Ingredienser:

  • 2 bokser philadelphia family pack
  • 1-2 ss stevia delight (du må ikke ha denne, men den høyner smaken betraktelig)
  • 3-4 ss sukrin
  • 1-3 ss kakao

Jeg har ikke eksakte mengdemål på hva jeg brukte ettersom jeg smakte til etterhvert, men det bør være innafor de mengdene jeg har skrevet over her. Jeg hadde først tenkt til å lage én boks, men så ble det litt mye kakao, så da hadde jeg i to. Du kan selvsagt halvere oppskriften om du vil :)

Ha i alle ingrediensene og bland sammen med en gaffel. Start forsiktig og tilsett mer sukrin/kakao/stevia mens du smaker til.

Hjemmelaget sjokoladepålegg

Stevia Delight hadde jeg ikke i sist gang, og jeg må si at denne virkelig satte prikken over i-en. Den finner du her.

Hjemmelaget sjokoladepålegg

Når du er klar bruker du en slikkepott og fyller ditt sjokoladepålegg tilbake i boksene. Det kan bli litt fullt, men da kan du jo kose deg med å slikke bollen etterpå ;) Oppbevar boksene i kjøleskap. Holdbarheten bør være den samme som før, jeg har hvertfall ikke opplevd at det har blitt dårlig tidligere.

Hjemmelaget sjokoladepålegg

Et lite tips er å merke disse boksene, så du ikke gir andre familiemedlemmer hjerteinfarkt. Jeg har satt et stort, sort kryss på mine bokser.

Hjemmelaget sjokoladepålegg

Her på nystekte rundstykker som kjæresten har laga :)

Hjemmelaget sjokoladepålegg

Hjemmelaget sjokoladepålegg

Kunne du tenke deg å prøve denne oppskriften?


7 comments to Hjemmelaget lavkarbo sjokoladepålegg

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>