Nytt fra iHerb – Quest proteinpulver Chocolate Milkshake

Whop-whop, se hva jeg har fått i posten! Den økologiske ketchupen fra Annie´s og questbarene med smak av Double Chocolate Chunk er fast inventar her i heimen, men proteinpulveret i midten er helt nytt! Quest har nemlig kommet med en helt ny serie proteinpulver, og jeg har vært superspent på å prøve!

proteinpulverproteinpulver

Mange tror at man ikke kan kjøpe dette proteinpulveret på grunn av prisen og tollgrensen, men det kan man! Det som er så fint er at om man kun legger denne i pakken, så kan man bruke International Airmail. Og når man velger International Airmail så deklareres ikke frakten på pakken. Man kan dermed handle produkter med verdi opp til 350 kr, uten å tenke på frakten (som for dette produktet er ca. $7). IKKE gjør dette om du velger DHL shipping, for da regnes frakten inn, og DHL-frakten er jo skyhøy.

Boksen koster $42, men er til gjengjeld eksepsjonelt stor (ja, dere ser jo hvor stor den er i forhold til boksen med quest-barer). Jeg valgte SELFØLGELIG smaken Chocolate Milkshake!

proteinpulver

En positiv overraskelse var at det følger med et lite oppskriftshefte på toppen av pakken. En av grunnene til at jeg kjøpte denne var fordi det sto at den var fin å bake med, og det skal jeg selvsagt prøve. Jeg hadde derimot ikke forventet at det skulle følge med masse herlige oppskrifter på pakken :)

proteinpulver

proteinpulver

proteinpulver

Jeg måtte jo smake med en gang, så jeg blandet ut en halv scoop i litt havremelk. Jeg burde nok ha rista det sammen, for det ble litt klumper på toppen, men guri malla å godt det ble! Jeg har tidligere sverget til Chocorite sitt proteinpulver, men dette er faktisk enda bedre.

proteinpulver

Det er heller ikke alltid sjokoladesmak på proteinpulver er så vellykket (selv om jeg elsker alt som har med sjokolade å gjøre), men her har de virkelig truffet blink. Om du ikke er like sjokoladegæren som meg, så finner du de andre smakene her.

Kunne du tenke deg å prøve dette, eller har du allerede prøvd?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments to Nytt fra iHerb – Quest proteinpulver Chocolate Milkshake

 • alan

  Thanks for the heads-up on the new Quest protein! I will give this a try – it’s not cheap, but reads as a good product.
  But, I have to say that it will have to be good to beat Chocorite protein – made even cheaper now by the fact that you can order 3 of these at a time and receive 16% discount ( with the new discount system ). Check it out . . . .

 • Den må jeg bestille neste gang :)

 • Lina

  Hei:)

  Vet du om dette pulveret er lav glykemisk?

 • andrea

  Hei, vil du si proteinpulverene fra Quest har bra næringsinnhold? Ser at de inneholder cellulose gum og xhantagum, er dette noe jeg bør holde meg unna? Har ikke bestilt proteinpulveret fra quest enda, men har vurdert det en god stund. Hvordan vil du si at det er i forhold til proteinfabrikken sitt? :D

 • alan

  Hi Ingrid

  A while back, at your recommendation, I tried Healthsmart Protein. I am pleased that I did! I considered this as the best protein I had ever tried.

  I have to agree with you that the quality of this new Quest protein is at least as good as, or even better than Healthsmart. I have tried both the vanilla and peanut flavour and they are excellent. I don’t think anyone can go wrong by choosing either of these makes as a top up to their daily protein intake, albeit neither are cheap. Having said that, most of the time it pays to go for better quality when considering your diet!

 • Ella

  Hei! Vil bare tipse om at vitacost selger det samme proteinpulveret til $36! Det meste på vitacost koster mindre enn på iherb, så anbefales :)

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>