Test av to nye barer fra iHerb

Jeg har vel sagt det før, men jeg har begynt å bli litt smålei av questbarene (hvertfall de nye), og for å ikke bli møkk lei så har jeg nå bestilt to nye varianter; Power Crunch fra BNRG og Dark Chocolate trail Mix fra nuGo Free. Jeg har bestilt fra begge disse merkene før, men det begynner å bli fryktelig mange år siden! Disse får du også plass til i én og samme handlekurv, den finner du her.

IMG_4286
Power Crunch fra BNRG // Dark Chocolate trail Mix fra nuGo Free

Innholdsmessig så er de dessverre ikke like gode som barene fra Quest Nutrition. Ingredienslista på barene fra Power Crunch er litt lenger enn ønsket, og de fra Go Free inneholder kanskje i overkant mengde karbohydrater. Men noen ganger er litt ekstra med karbohydrater helt innafor, og jeg får ikke akkurat dårlig samvittighet av å spise en slik i ny og ne. Enten det er ford jeg trenger det pga trening, eller om jeg tar en slik istedefor å ty til sjokolade eller andre søtsaker som jeg HVERTFALL ikke har godt av.

Felleskarakteren for disse to barene er derimot at de er sjukt gode!

Baren fra BNRG er som å spise kjekssjokolade. Jeg har tidligere prøvd andre smaker av denne, og det største problemet er at de forsvinner så alt for alt for fort! Sjekk ut alle de andre smakene her :)

IMG_4289

IMG_4290

Baren fra nuGo Free er soya-, melke- og glutenfri og har litt mer tyggemotstand. Den er langt i fra like kunstig, men ikke noe mindre god av den grunn :) Jeg vil nå si at selv om denne baren inneholder mer karber, så er den laaangt sunnere (men den andre er satans god da). Denne finnes også i forskjellige smaker som du finner her.

IMG_4287

IMG_4288

Har du testet noen av disse barene, eller har du kanksje andre favoritter du kan dele med meg?


6 comments to Test av to nye barer fra iHerb

 • Anett

  Guri, nå tror jeg alle som følger deg er så himla spent – vi vil ikke lese om proteinbarer nå – vi vil lese om baby! :-) Du må enten ha født eller være i uke 44/45 nå?! Og det går jo ikke. Gleder meg til du legger ut igjen.

 • Mila

  Enig med Anett, blir skuffet hver gang jeg er innom og det bare er et nytt innlegg om ett eller annet spiselig. Håper alt er bra med dere :-)

 • Lise

  Er enig med dere :)

  Men det er for meg også helt forståelig at bloggen ikke har førstepri! Håper alt er bra med dere også får vi vente i spenning :)

 • Nå er det to dager siden siste innlegg – det må vel bety at noe er på gang!? :)

 • Mila

  Ja, er enig med Lise i at bloggen ikke trenger å ha førsteprioritet hvis babyen har kommet, jeg har også stor forståelse for det. Det er bare litt rart når det er nye innlegg nesten hver dag, men ingen av de handler om det vi egentlig lurer på. Det gjør ikke noe om det ikke kommer innlegg på en stund heller, tror de fleste har forståelse for det.

 • Mathilde

  Hvordan er det med palmefett i powercrunchene?

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>