Resultater uke 5 #getmybootyback

Endelig går det nedover, jippi! I dag stoppet vekta på 71,5. Den var riktig nok oppe i 72,2 i går men den har vært nede i 71,8 tidligere denne uka, så jeg er fornøyd jeg. Det går litt tregere med centimeterne da, men det er kanskje fordi jeg ikke trener så mye. Jeg går fortsatt bare tur og trener yoga. Det har blitt noen turer med bæreselen og, og det skal jeg si er slitsomt. Jeg er ofte slått ut i flere dager etterpå, så jeg må nok være litt forsiktig. Det tar på i ryggen, selv om jeg prøver å bære riktig.

En annen positiv ting er at jeg har nådd mitt andre delmål! Det første var å trene en vanlig treningsøkt, og den andre var å få på seg et par vanlige jeans fra før graviditeten. Dette er riktignok de mest strechy jeg eier, og jeg får ikke igjen de fleste andre buksene jeg har, men jeg tar det som en seier og et skritt videre i riktig retning :)

IMG_5643IMG_5644

Det siste delmålet mitt er å komme seg under 70 kg, og jeg håper jeg klarer det i løpet av juni :) Her er tallene for denne uken. Litt artig å se at prosentmessig har jeg kommet ca. like langt på vekt og kroppsmål :) Jeg må ikke glemme at jeg veide 76,6 når jeg kom hjem fra sykehuset, så jeg gikk jo litt ned før denne starten.

Skjermbilde 2015-06-04 kl. 14.46.29

Jeg plages fortsatt litt av keisersnittet, så av trening blir det nok mest yoga og gåing neste uke og. Mulig jeg prøver meg på litt styrketrening, men vi får se. Så lenge jeg får bevegd meg er jeg fornøyd, det må føles bra. Overbelaster jeg meg nå så vil det bare sette meg tilbake og det er jo unødvendig.

IMG_5650IMG_5656

Jeg ønsker å sette meg opp et delmål til, og det er å ligge på 50% på kroppsmålene i slutten av juni, det skal jeg klare! Jeg fortsetter med å holde meg til 2000 kcal om dagen, litt mer om jeg er sulten + en spisedag i uken hvor jeg ikke veier mat (lørdager, jippi).

Les mer om #getmybootyback her!

Syns du det var greit å komme tilbake i form etter graviditet?


10 comments to Resultater uke 5 #getmybootyback

 • Kamilla

  Synes du er veldig flink, og har en sunn innstilling til det hele!

  Jeg tok ikke tak i baby vekta før etter 5 år, og da var det 30 kilo som måtte bort… Anbefales ikke, men nå 3 år etter, har jeg beholdt den nye vekta, takket være trening.

  • Ingrid

   Så deilig at du har beholdt vekta! Og takk for det, mange syns jeg stresser, men jeg syns ikke det :p Er motivert nå så da er det jo like greit å ta det med en gang :)

 • Kristin

  Hei,

  Er du fornøyd med resultatet mht keisersnittet(arret)?

  • Ingrid

   Altså, jeg hadde jo aller helst ikke hatt arr, men ja, jeg er fornøyd :) Jeg har en tatovering der, og den har fått et ekstra like hakk, men hadde jeg brydd meg nok så hadde jeg fjerna den, så det er virkelig ikke så farlig. Legen min sa og at jeg hadde et svært pent arr og en dyktig kirurg, mange får visst litt heng over arret, det har ikke jeg :)

 • Cathrine

  Fin fremgang du har! :) Nådde delmålet mitt på under 70 kilo i går. Kjennes bra ut å se 6-tallet på vekta igjen :) Denne uken er det 6-ukerskontroll så satser på å prøve meg på en styrkeøkt neste uke :D

  • Ingrid

   Så deilig! Hvor mye har du igjen?

   • Cathrine

    Vil ned til rundt 60 tenker jeg. Begynte på 62 før graviditeten, men det var nok en god del mer muskler enn mine nåværende 69.5 kilo ;) Men jeg kom meg inn i mine gamle bukser i dag. Måtte teste ;) Nytt delmål – check! Det går bare fremover for oss nå :)

 • Hilde

  Kjempe bra! Du er allerede på god vei. Bedre å gå sakte ned i vekt med sunn mat og nok kalorier, enn å sulte seg og gå raskt ned (og enda raskere opp etter en stund). Kan jeg spørre hvor høy du er?

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>