Min nye meitai i lin!

Sjekk ut vår nye Mei tai! Denne har jeg egentlig sydd til mannen. Han klagde over at det ble så varmt å bære så tett, så da tenkte jeg at jeg kunne lage en i lin. Den er litt større og kraftigere enn den forrige, og jeg har gjort den litt mer fancy, ellers har jeg brukt mer eller mindre samme mønster som sist (her). Denne har blant annet foredelårhaser, avtagbar hette og magebelte pluss skuldre er foret med hobbyskum.

meitai sjalstropper linmeitai sjalstropper lin

Denne har infinitystropper, altså polstrede stropper som går over i sjalstropper, så den avlaster mer enn den andre for Mr. F. Akkurat nå har det ikke så mye å si, men når han blir tyngre vil nok denne bli veldig fin.

meitai sjalstropper linmeitai sjalstropper lin

Hetta kan festest i noen hemper jeg sydde fast i skulderstroppene, veldig praktisk :)

meitai sjalstropper lin

meitai sjalstropper linmeitai sjalstropper lin

Gøy med søm. Min symaskin er veldig enkelt, men man kan gjøre mye morsomt likevel :)

 

meitai sjalstropper lin

Syns du denne var fin? Syns du jeg skal legge ut oppskriften?


17 comments to Min nye meitai i lin!

 • Silje

  Hei Ingrid. Jeg har fulgt bloggen din noen år nå, men er dårlig på å kommentere. Så tenkte det var på tide :-) Jeg er bare så utrolig imponert av deg. Først hvordan du tok grep om kosthold og trening. Men nå etter at dere fikk en liten så syr du til og med verdens fineste mei tai. Du er så inspirerende å følge. Synd jeg ikke skal ha flere barn for denne kunne jeg tenkt meg å lage. Hvor lenge ser du for deg at en slik mei tai kan brukes?

  • Ingrid

   Tusen takk for veldig hyggelige ord :) Denne er ganske stor og solid, så regner med å kunne bruke den til han er flere år gammel faktisk, kommer nok litt an på hvordan linet holder seg :)

 • Cathrine

  Kjempefin! Lurer litt på om jeg må sy en selv :) Har så langt bare sydd en babykjole, men jeg og symaskina holder på å bli bedre venner ;)

 • Hanne Beate

  Jeg er innom bloggen din iblant, selv om jeg ikke er så flink til å kommentere. Imponert over de flotte mei-taiene dine, og at du får tid og fred til å sy med en liten baby i hus. Selv brukte jeg bare en ferdigsydd Manduca, men var nok ikke så ofte jeg brukte den, bortsett fra på skogstur.

 • Hanne Amalie

  Jeg har fulgt bloggen din ei god stund nå, men er ikke den ivrigste til å kommentere. Det er mye tips, triks og inspirasjon å finne her. Nå som jeg har fått en liten jente på samme alder som din gutt, er det masse babyrelaterte innlegg som faller i smak! Denne meitaien var jo helt fantastisk fin. Skjønner ikke hvordan du får tid til å du med en liten en, men…. Du må gjerne legge ut oppskrift!

  • Ingrid

   Så koselig da! Er herlig med de små :) Blir jo ikke tid til så mye annet de dagene jeg syr, får jo nesten ikke spist da, haha.

 • Sissel

  Oj, SÅ FIN! Denne vil jeg også sy! Wow, blir imponert av deg! Tenkte først å kjøpe meg en ferdigsydd, men du gjorde meg inspirert – jeg skal sy! :) Har du oppskrift på denne også liggende på nettsiden din?

 • Eva

  Så fin meitai! Legg gjerne ut oppskrift, kunne gjerne tenke meg å prøve å sy en slik!

 • Henriette

  Jeg vil også gjerne ha oppskrift på denne kjempe fine meitaien☺

 • Siri Eveline

  Åå den var kjempefin! Veldig interessert i oppskrift :)

 • Berit

  Den var veldig fin! Likte veldig fargene! Har veldig lyst til å sy en selv, så oppskrift/fremgangsmåte håper jeg på:) Kunne jeg uansett spurt hvor du har kjøpt stoffet fra (og hva det heter)?

 • Anniken Furnes Anthonsen

  Hei! Denne var knallfin!! Finnes det noen framgangsmåter på infinitystropper?

 • Alice

  Hei! Den mei taien var nyyydelig! Jeg har lett og lett etter den perfekte meitaien, men finner ingen som er akuratt som jeg ønsker. Men dette er jo drømme-meitaien. Håper du legger ut oppskrift på den:)

 • Agnethe

  heisann :)
  super fine mei taier du har sydd :D

  Syr en del selv, men for det meste bare klær til datteren min :)

  Lurte på om det var lagt ut noen fremgangsmåte/mønster på denne ? :)

 • Tine

  Utrolig flotte produkter du lager! Jeg har sittet i dag å lett etter den perfekte oppskriften på mei tai, å din er den flotteste hjemmelagde jeg klarer å finne. Håper virkelig du kan legge ut fremgangsmåten du har brukt på denne. :)

 • Malin

  Så fin denne ble! Jeg har akkurat syden sele etter det forrige mønsteret ditt – takk for det! Er ikke erfaren, men gikk fint med gode bilder og trinn for trinn-forklaring. Vil gjerne prøve meg på denne også, om du vil dele mønster. :D

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>