En velfortjent pust i bakken

Puh, ja det får en si! 4 måneder gammel bestemte Mr. F seg for å spise annenhver time, ikke bare på dagen, men også på natta! Det kombinert med ferie med mye reising har resultert i ett stykk sliten mamma. Bloggen har dermed ikke vært førstepri, og jeg må si at det har vært ganske deilig. Siden bloggen har blitt såpass stor har jeg nok lagt litt større forventninger til meg selv enn strengt tatt nødvendig. Jeg har ikke helt klart å trappe ned i frykt for å «ødelegge» bloggen, men se; over 1 måneds «ferie» fra bloggen, og den er jo fortsatt her! Så nei, jeg har ikke sluttet å blogge, jeg har bare måttet prioritere litt. Det er sikkert mange av dere som vet hvordan man blir av søvnmangel; skrullete, surrete, deprimert, humørsyk, svimmel og så videre og så videre. Ikke spesielt morro, men nå har ting roet seg, både spisinga også er det ikke ferie lenger. Ferie er ganske slitsomt altså!

20150818_162726

Ellers har vi det fint alle sammen, bare så det er sagt. Det er hyggelig å bli savnet, men det har også vært fint å kunne slakke litt på tøylene. Jeg kommer aldri til å bli en mor som ikke gir oppmerksomhet til mitt barn på grunn av en telefon, PC eller lignende, og Mr. F krever jo bare mer og mer av meg. Så blir det også morsommere og morsommere å være mamma da, vi har det så gøy sammen! Han har blitt over 5 måneder nå, og på grunn av et åpenbart smake-på-alt-behov har vi starta med litt smaksprøver. Dette har resultert i at han la sin aller første faste bæsj i dag, og det var, tja, uvant! Denne første ladningen la han riktignok på baderomsteppet, og jeg må si at jeg i et lite sekund mistenkte hunden. Men nei, det var min sønn det, min sønns første bæsj!

Men nok bæsjesnakk, det er langt ifra alle av mine lesere som har småbarn, så jeg skal prøve å holde detaljene på et minimum. Tøybleier, bæring, sying, iHerb og økologisk matlagning blir det derimot en hel del av, så jeg håper du vil være med å følge oss videre. Jeg blir nok ikke å blogge 6 dager i uken (som før) med det første, men jeg håper på å komme opp på det nivået igjen om ikke alt for lenge. Og jeg som trodde at når jeg gikk i permisjon så kom jeg til å ha MASSE tid til blogging? Hah! Jeg har aldri hatt så lite fritid i mitt liv!!

Så, mitt beste tips til deg som venter en liten en, ikke regn med at du får tid til så mye annet; nyt tiden med småen og fokuser på det som er viktig, nemlig å gi disse små en god start på livet :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments to En velfortjent pust i bakken

 • Anett

  Fint å ha deg tilbake! Ja, barn tar tid – og som mamma til en på 11 og en på 8 blir jeg stadig overrasket over at det tar bare mer og mer tid (selv om de nå klarer alle praktiske ting som kle seg og gå til skolen og lage brødskiver og dusje og rydde selv, så er det pluteslig så masse annet!!) Man skal samtale om så mye greier, løse opp i vennefloker, følge og tilrettelegge for sinnsykt antall barnebursdager og fritidsaktiviteter, løpe i foreldremøter, utviklingssamtaler, foreldredugnader i idrettsklubber, julemesser, diske opp for venner på besøk og for å ikke nevne timesvis med leksehjelp hver uke – puh! Så nyt tiden med ham som foreløpig «bare» bæsjer på badeteppet og skal ha mat og pupp :-D

 • Katherine

  Hei.
  Ja, det er fint at du er tilbake. Men det er jammen godt at man vier oppmerksomhet til de små.
  De krever jo sitt, og de fortjener kun det beste og da trenger de mødre som har litt overskudd til å kunne gi dem det.
  Jeg gleder meg til fortsettelsen.

 • Frøydis

  Hva gjorde du for å få babyen til å spise mindre på natta? Jeg er inne i en liknende fase med min sønn på 3 mnd. Han vil helst henge på puppen hele natta, noe som resulterer i en frustrert og smågal mamma. Han tar ikke smokk, så det er desverre ikke et alternativ..

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>